Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy formázzak egy laptop...

Pozsy92 kérdése:

Hogy formázzak egy laptop winchestert PS3-hoz?

Figyelt kérdés
PS3-amhoz vettem egy laptop winchestert mert már kicsi volt a 12Gb-s belső vinyója és gondoltam veszek egyet de sajnos nem tudom hogy formázzam (hogy csináljam meg) hogy jó legyen. Valaki tudna segíteni illetve ha igen akkor lépésről lépésre le tudná írni hogy hogyan kell? előre is köszönöm ;)

2014. szept. 21. 19:14
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy úgy vettem hogy két partícióra van felosztva.
2014. szept. 21. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Állítólag ha normálisan beraktad a lemezt a helyére, akkor az első bekapcsolásnál a ps3 kiírja, hogy formattálja e a lemezt.

Ha nem látja a lemezt, akkor ezt a programot javaslom föltenni a számytógépedre az új merevlemezeddel együtt:

[link]

A program segítségével próbáld meg fat32-es fájlrendszerűre formázni a hdd-t, utána rakd vissza a ps3-ba, majd ha kiírja, hogy formázza-e, akkor igen-re kattints.

2014. szept. 21. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:
2# igaza van... tök m1 milyen új/használt hdd-t teszel bele ps3 formázni fogja magától
2014. szept. 21. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!