A számítógépnek az nem gond, hogy ha napi kb 13-14 órát megy?
ti qrva gazdagok lehettek ha sosem kapcsoljátok ki.nekem nem megy többet napi 8oránál sohasem és mégis égnek áll nemlétezö hajam a villanyszámlátol.
meséljétek már el miböl tellik rá nektek.:)
Az ~5 éve 24/7-es vagyok :)
Kb 4000-rel több tőle a villanyszámla/hó. Nem cigizek, nem iszok, nem kurv@'zok... Így telik rá :) És nekem is egyfajta munkaeszköz.
10:08 -nak.
Komolyabb játékot eleve el sem tudtam volna indítani mivel nem egy mai gépről volt szó. (2006 os, de az alkatrészei régebbiek voltak, nem egy akkori csucsmodel).
Viszont filmet azt konvertáltam vele.
Nem tudom mennyi ideje halhatott meg a proci ventilátora mert ezt kivülről nem látszik és a tápegység ventilátor hangjától nem lehetett hallani, hogy az megyen-e.
Pontosan nem tudom miért, valami adatot akartam megnézni vagy az alaplapról vagy a tápegységről ami miatt levettem az oldalát menet közben és akkor láttam, hogy nem megy a ventilátor, később everestel megnéztem a hőfokát is és 67 volt, úgy hogy egész nap ment.
Miután kicseréltem ventilátort a procin akkor utána 53 fokig ment a hőmérséklete.
A másik dolog, hogy kételyeim vannak, vagy a Bios vagy az everest mutatott rossz adatokat, mert Biosban viszont már eleve bekapcsoláskor 70 valahány fokot mutatott.
Bocs az offért, de válaszolni szerettem volna.
Hogy én mértnem tudom befogni a pofámat, inkább nem is fogok semmire mondani semmit, amint olyat mondok, hogy jó, meg nincs vele gond stb azon nyomban előjön a problémája.
Ez komolyan nem lehet véletlen.
Az "új" gépemben ma délután feladta szintén a processzor hűtőventilátora, csak ez 69 fokra melegedett és úgylátszik ha túlmelegszik egy bizonyos fokra akkor kikapcsolja magát.
Én a hideg teraszon kis fogyasztású szerveergépeket hónapokig bekpcsolva tartok, mert itt usa-ban a barátaimmal pár játékhoz szervert hoztunk létre.
Ha jó a hűtés, a gépnek nem árt semmi.
Szia!
Én programozó vagyok, az én gépem napi 24 órát megy, és amióta megvan, még nem volt kikapcsolva. Le/feltöltések éjjel-nappal, közben munka, játékok béta-tesztje, és még sorolhatnám...
Újraindítás a Win stabilitása miatt vannak csak... (Win 7 max 71 órát bírt restart nélkül)
A villanyszámla nem túl magas, az egész kulcsa egy jó, márkás táp. Corsair pl.
Szal nem gond megfelelő hűtéssel, és házzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!