Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógépnek az nem gond,...

A számítógépnek az nem gond, hogy ha napi kb 13-14 órát megy?

Figyelt kérdés
Asztali PC
2010. febr. 15. 09:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond, vannak munkahelyek, ahol hónapig vannak bekapcsolva, sosem kapcsolják ki.
2010. febr. 15. 09:15
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha bírod fizeti a villanyszámlát akkor nem gond :)

Nekem az otthoni gépem évek óta 24/7 működik. Fontos, hogy olyan táp legyen benne, ami jól bírja.

2010. febr. 15. 09:24
 3/22 anonim ***** válasza:
csatlakozok az előzőekhez. Nekem is volt olyan hogy 240órát ment egyhúztában (még annó dc miatt) Persze ha nem ültem előtte a monitor ki volt kapcsolva
2010. febr. 15. 09:49
 4/22 A kérdező kommentje:

MICSODAA???1 éven át ment egyfolytába a gép?

Amugy mi az a dc?(anno dc miatt ment a gép)?

2010. febr. 15. 09:55
 5/22 anonim válasza:
0%
iiistenem..... a dc az egy fájlmegosztó program, aki vmit is ért a letöltésekhez, az tudja, de látom, te nem értesz hozzájuk...xD
2010. febr. 15. 09:58
 6/22 anonim ***** válasza:

A DC+ olyasmi mint a torrent, fájlmegosztó alkalmazás, viszont virusokat is össze lehet vele szedni.

Én nem használtam mert nem tudtam normálisan beállítani sőt az akkori 56kbit/s DialUP netemel nem is nagyon tudtam volna fájlt megosztani.

Ki írta, hogy 1 évig? 240 óra = 10 nap.

Mondjuk én eddig max 48 órát üzemeltettem (torrent miatt)

monitort én is kikapcsoltam.

Legfeljebb a ventilátor feladja és akkor sincs nagy gáz,

a régi gépemen a proci ventilátora feladta és mivelnem láttam bele nem is tudtam róla de akkoris csak 67 fokra melegedett.

2010. febr. 15. 10:04
 7/22 anonim ***** válasza:

09:49 vagyok

vannak olyan szerverek aminek alkatrészei egyenként cserélhetőek kikapcsolás nélkül pl merevlemeznél raid miatt. Beteszik az alkatrészt és addig bent is marad amíg ki nem dől a sorból.

2010. febr. 15. 10:05
 8/22 anonim ***** válasza:
Nem egy éven át, hanem 5-6 éve szinte folyamatosan... Értsd: néha újra van indítva, néha van áramszünet és nincs szünetmentes tápom, illetve ha hosszabb ideig nem vagyok otthon (pl nyaralás), akkor kikapcsolom. De az elmúlt 5 évben volt mondjuk 1825 nap (5x365). Szerintem abból 1750-nél többet volt bekapcsolva :) Éjszakára, munkaidőben monitor persze kikapcsolva. A "rekord" eddig Windows XP SP2 42 nap(!) folyamatos működés.
2010. febr. 15. 10:06
 9/22 anonim ***** válasza:
10:04 nek. Egy torrent nem terheli halába a procit. Viszont ha hűtés nélkül elindítasz egy komolyabb játékot vagy dvd rippelést akkor hamar megtudhatod hogy az is füsttel működik (ha kijön belőle a füst akkor megáll :))
2010. febr. 15. 10:08
 10/22 anonim ***** válasza:
Nekem 5 éve egyfolytában megy a gép, de nincs vele semmi baj. Szerintem ezek a dögök bírják.
2010. febr. 15. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!