Megéri lecserélni a GT630-at?
"Egy 8800GTS 320MB 320bit-em volt csak leégett. De attól is jobb az r7, az mégsem volt irodai kártya, csak sokat fogyasztott."
Ja nem volt irodai kártya. 2007-ben vitt minden játékot. 2007-ben. Vagyis 8 éve. Ennek a kártyának a szintjét nem nehéz megugrani. :)
És nem érné meg R7 240-re cserélni. Legalább egy R7 260X legyen, azzal már érdemes valamit kezdeni.
"De attól is jobb az r7, az mégsem volt irodai kártya, csak sokat fogyasztott."
Nem, ez óriási tévedés. Ha 10 darab r7 240-et összeadnál, akkor is bolha lenne a 8800-hoz képest. Nagyon sokkal gyengébb, össze se hasonlítható.
# 6 Te tévedsz óriásit.:) Saját szememmel láttam, hogy az r7 240-en a farcy 3 és a gta 4 is több fps-el megy nagyobb szebb grafikán. :)
# 5
Ezt az R7 270X-et elbírja a gépem?
R7 260X
És nem tudom, hogy milyen géped van :D
athlon x2
2gb ram
"Te tévedsz óriásit.:) Saját szememmel láttam, hogy az r7 240-en a farcy 3 és a gta 4 is több fps-el megy nagyobb szebb grafikán. :)"
Tizedakkora felbontáson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!