Felsorolnátok jobb AM3 foglalatba való processzorokat?
persze te felsorolnád a vezetékneveket a-tól z-ig?
De am komolyan nem értem. Én álmomből felmondanám egy 775-ös foglalatba való processzorokat. A presscot magos p4-től a q sorozatig. Sőt… Még a Xeon-okat is lehet benne használni, egy kis átalakítóval.
Az AM3 sem új soket. Csak nem volt még AMD-m. Szóval aki legalább ennyire ért hozzá, legalább ennyire követte a dolgokat, híreket AM3-ban az írjon. Nem google-ből kikukázott infók kellenek hanem egy "profi".
Phenom II X4 965-980
Phenom II X6 1100T
Semmi gond.
Azt mondd meg AM3-ban egy a kritériumoknak megfelelő procit mennyire érdemes megvenni? Mármint úgy értem ár-érték arány van e annyi, hogy érdemes legyen egy hallott foglalatba egy procit venne, erre kölgeni. Vagy nézelődjek FM2 vagy AM3+ alapokon, mert a mostaniba nem találok használhatót?
Ha Phenom X4 szintben gondolkodsz,akkor egy Athlon 860K jobb döntés,avagy 3 modulosban az FX6300.
AM3-t max akkor vegyél,ha van egy jobb,tuningra képes lapod hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!