Samsung CLP 365 színes lézernyomtatóhoz használható 250g-os fotópapír?
Figyelt kérdés
A használati utasításában 220g a legvastagabb papír amit "lehet" használni, de én véletlenül 250g-osat vettem, és már nemigazán szeretnék új papírt venni. A kérdésem pedig hogy lehet-e valamilyen károsodása a nyomtatónak ettől a papírtípustól ? Most a görgőkre értem, mert leginkább azokra van hatással. HOZZÁ ÉRTŐ EMBEREK VÉLEMÉNYÉT KÉRNÉM leginkább, de személyes tapasztalatokat is leírhattok ! Köszönöm előre is !2015. márc. 7. 21:27
1/1 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz vele ha eddig tökéletesen működött, 500 db kicsit vastagabb papír még nem teszi tönkre, de ha garanciális még és valaha szervizbe vinnéd, véletlen se említsd meg hogy volt olyan, hogy 250g papírral használtad! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!