Milyen processzort tudtok ajánlani? (többi lent)
Asrock B85M-HDS alaplap 15,5E
Pentium G3240 processzor 15,5E
4gb hyperx 1600mhz memória 10E
Chieftec GPA500S8 tápegység 10,5E
Ez 53E kiszállítva.
Tedd fel eladásra a lap+proci+ram félkonfigot. Amint leüti valaki, már rendelheted is az újjat! Különbözet kb. 35E, amit rá kell fizetned.
"hiába gyorsabb"
Ezzel meg is válaszoltad. 2 szálon is gyorsabb mint a régi 4 szálon. A memória szintén. És még fejlettebb, nem egy elavult platform.
Ráadásul kevesebb memória hátrányát nem fogja érezni, majd ha lesz pénze komolyabb videókártyára is, dob mellé még 4gm ramot, bár a 4gb dd3 még elég ma is. (azzal a kártyával meg főleg).
Biztos így van, ha írod.
Én úgy hittem, hogy ami elfut egy régi 4 magoson, az elfut egy annál gyorsabb és újabb 2 magoson is. Fejlettebb utasításkészlete is van.
Gondoltam jobb egy újabb platform kezdő procija mint egy régi platform csúcs prociját ajánlani.
Ha van pénze, vehet i3 4160-at is, az +15E.
Például: [link]
Az, hogy a játék rendszerkövetelményei között 4 mag szerepel, régen azt jelentette, hogy valahogy még 2 magoson is elindult, de ma már mondhatja azt a gyártó, hogy ezt nem engedélyezi (futna a játék, csak le van tiltva az indulása nem megfelelő hardver esetén). E módon az AMD FM2/FM2+ még mindig szóba jöhetne, de egyenlőre a C2Q-hoz mérten nem érdemes új rendszert építeni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!