Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy gamer laptopot szeretnék...

Egy gamer laptopot szeretnék venni és két árért érdekelne, egy max 250ezres meg egy 300ezres ha pár ezerrel meghaladja az nem baj alul írom az igényeimet?

Figyelt kérdés

full hd kijelző

8gb ram minimum

és 15'6 colos képernyő minimum

(ha led világításos a billentyűzete az nem baj)

2015. márc. 7. 13:26
 1/8 Dj.N4tk0 ***** válasza:
2015. márc. 7. 13:30
 2/8 A kérdező kommentje:
erre már nincs pénzem
2015. márc. 7. 13:34
 3/8 anonim ***** válasza:
"gamer" laptop 300 ezertől kezdődik.
2015. márc. 7. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Én azt sem értem, hogy fér meg egy mondatban a "gamer" és a "laptop" szó. Egy játékra használt géphez erős processzor és videókártya kell, azoknak meg rendes hűtés. Vegyél 200.000 Ft-ért egy asztali gépet meg százért egy laptopot, ha kell egy hordozható gép is.
2015. márc. 7. 13:39
 5/8 A kérdező kommentje:
nem kioktatást kértem, sokat utazom és szeretnék játszani a mai játékokon és egy PC-t nem fogom mindig vinni alig vagyok itthon és ezért kell a laptop és ahogy néztem egy 860m-es kártya elég szépen viszi a játékokat
2015. márc. 7. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Azért megfér a gamer és a laptop egy mondatban is, csak kérdéses, hogy milyen áron. Alienwareket ha megnézed találsz ott olyan laptopot ami már nagyon is gamer.. :)

pl: Alienware 17/18

2015. márc. 7. 14:22
 7/8 A kérdező kommentje:
csak az áruk elég borsos :D
2015. márc. 7. 14:28
 8/8 anonim ***** válasza:
akkor be kell erned kevesbe "gamer" laptoppal.
2015. márc. 7. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!