Fekvőházas gépbe jó ez a táp?
Van egy régi gépem (Fujitsu E5625), amiben meghalt a tápegység. Mivel nincs sok pénzem (szervizre pláne), egy olcsó tápot kerestem, és ezt találtam.
Igaz hogy nem márkás, de jó vélemények vannak róla. Kell valamire különösen figyelni, vagy nyugodtan megvehetem és átdugdosom a megfelelő helyre a vezetékeket- ugyanis nem értek a hardverek szereléséhez. Szóval nem a minőségére vagyok kiváncsi (noname), hanem a beszerelésre.
Ha fizikailag belefér, akkor jó.
A Fujitsu gépek egy részénél teljesen speciális kialakítású tápegységeket használtak, hogy ne lehessen akármilyen szabványos ATX táppal helyettesíteni őket.
Pl. ha ilyen [link] a géped, akkor nem fog beférni a helyére.
Talán egy TFX szabványú táp (175 mm x 86 mm x 65 mm)befér a helyére, de le kell mérni.
Plusz barkácsolnod is kell. Szét kell barmolni a halott tápot és a hátsó lemezt adapterként rászerkeszteni a TFX tápra, hogy ne legyen egy buta nagy lyuk a gépen.
- Vagy valami bontóban nézz körül, hogy nincs-e működő, bontott FSC (Fujitsu Siemens) tápjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!