Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha túlmelegszik a processzor...

Ha túlmelegszik a processzor akkor csak kikapcsol a gép, vagy tönkre is megy a túlfűtött proci?

Figyelt kérdés
előbb játéknál 110 fokot mutatott.
2015. márc. 6. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Az Intel leáll mien öttusa tönkremenne
2015. márc. 6. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
*mielőtt tönkremenne
2015. márc. 6. 19:25
 3/8 A kérdező kommentje:
AMD Dualcore X64 5200+-m van.
2015. márc. 6. 19:26
 4/8 anonim válasza:
A mai, és pár éves gépekben ettől a BIOS-ban található beállítás megvédett. Szerintem csak kikapcsolt a géped. Elvileg ha nem érzel égett bűzt, és miután lehűlt a gép, be tudod kapcsolni pár percig még a windowsnak is be kéne jönnie (nekem a hetekben volt egy HP laptop a kezemben ahol nem működött a ventilátor, bekapcsolt felfutott a windows, és miután felmelegedett kikapcsolt)
2015. márc. 6. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem Athlon X2 5000+ van, az is volt hogy kikapcsolt, mert túlmelegedett, de semmi baja sem lett, újra kell pasztázni.
2015. márc. 6. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
a gépedben már pár egér is megdöglött ha ennyire hanyag és lusta vagy takarítani a géped illetve újra pasztázni legalább fél évente.
2015. márc. 6. 20:33
 7/8 anonim válasza:
52%
milyen pasztázás? ... nekem 2008-as gépem van ennek a pasztához nincs is lehet semmi köze...csak évente ki kell takarítani. A por vezeti a hőt, a hő miatt a gép melegszik ugye ez kihatással van a működésére, a tranzisztorokra és ez miatt mennek sok esetben tönkre a gépek, A számítógép olyan mint az autó, karba kell tartani évente és nem kell piszkálni a pasztát, bár most ajánlatos megnézni azt is!
2015. márc. 6. 20:57
 8/8 anonim ***** válasza:
az hogy neked megfelel ha már 7 éve 1 paszta van a gépeden az oké de nem mindenki van vele így mivel ki szárad a paszta 1 év alatt simán főleg ha rendszeresen van terhelve. nem mindenki élvezi ha 60-80 fokos alapon bár télen lehet előnye is :D
2015. márc. 6. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!