Win 8 van a gepemen, azt tapasztalom h egyre surubben nem tudom-kikapcsolni gepet, mitoo lehet?
Előfordul ilyesmi. nemtudom mi kokozza pontosan. valószínűleg rendszerhiba vagy valamelyik driver nem megfelelő.
Nálam olyan is előfordult már hogy hibernált állapotból nem tért vissza a gép. vagy épp a képernyű kikapcsolása után visszakapcsolt ugyan de sötétségen kívül semmi nem volt rajta.
A barátnőmnek lenovo laptopja van.
nem rég vette.
Hasonló problémája van és most hozza át nekem,hogy nézzem meg.
De én is hasonló rendszer hibára tippelek.
A win 8 nem tartozik a legjobb op rendszerek közé.
Legalábbis én nálam.
Nemcsak nálad nyugi. Sajnos el kell ismerni hogy hemzseg a hibáktól. énis rengeteget sz@rakodtam vele mire normálisan használható lett.
-Latency lag: pl alap imádnivaló :) mikor még a zenék is akadnak a gépen
-A Corsair link csak hosszas bűvészkedés után hajlandó fölismerni a pumpát akkor is hibás hőmérsékleti adatot küld. Win 7-en semmi baja nemvolt
Aztán:
-Alkalmazásokat sokszor nem engede telepíteni az áruház.
-Sokszor nemműködött a felújítás funkció.
Amikor épp működött utánna szintén nemtudtam letölteni kezdőképernyő alkalmazást vmi hibakód miatt...
Amit föntebb említettem:
-Sötét képernyő
-Nem ébred föl a rendszer
-USB 3.0-ra csatlakoztatáskor totál lefagy néha a gép
Win 7-nél ilyen sem volt.
És még kitudja mennyi van. most ezek jutottak hirtelen eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!