Dell 7537-es notebooknál a wifit hogy tudom kikapcsolni?
A gép bekapcsolásakor automatikusan csatlakozik az elérhető wifi hálózatra, amit úgy tudok kikapcsolni hogy a tálcán a kis ikonra kattintva megkeresem a hálózat azonosítóját és és manuálisan bontom a kapcsolatot.
Nincs valami mód arra, hogy automatikusan ne csatlakozzon, csak ha megengedem neki?
Windows7 SP1 64 bites rendszer van rajta, ha ez számít...
Ha kapcsolódtál a kérdéses wifi hálózatra:
Óra melletti kis wifi ikonon balgomb > az adott kapcsolaton jobbgomb > Tulajdonságok > megjelenő kis ablakban fent Kapcsolat fül > Automatikus kapcsolódás elől vedd ki a pipát.
Ezután nem fog automatikusan kapcsolódni arra a hálózatra.
Ha nem vagy éppen csatlakozva:
Óra melletti wifi ikonon balgomb > lent Hálózati és megosztási központ > balra fent Vezeték nélküli hálózatok kezelése > jobbgomb a kérdéses hálózaton > Tulajdonságok > Kapcsolat fül > pipát vedd ki.
Kimaradt:
Az "Ó" billentyű feletti kis wifi gombbal tudod ki/bekapcsolni a wifi eszközt. Ez is egy megoldás.
Megpróbálnám FN gombbal együtt is, de lehet hogy csak az Airplane Switcher Driver hiányzik:
Természetesen úgy is próbáltam.
Ezeket raktam fel hozzá, mindet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!