Szerintetek valamelyik lapos megfelelő lenne koleszba, ha kicsit játszani is akarnék néha?
Vagy ilyen árkategóriában mit ajánlanátok? Olyan 180k lenne a max amit rászánnék. Eleinte hetente,majd csak havonta hordoznám,de vonaton nem használnám.
Tudom,hogy játékra nem lehet ennyiből kihozni, de nekem jók a 2013-as gamek 720p-ben mediumon. Szerintetek megérné valamelyik?
Mindenképp a második gtx850m kártyával! - jó választás!
Nehogy a "probookos"-ra halgass, ha szeretnél játszani...
A3 1.2 TSI vs Octavia Elegance 1.8 TSI
Igen, az első az AUDI, de a SKODA nagyobb, kényelmesebb, gyorsabb :))) Így ha nem vagyok elfogult, azt választod, amelyik többet nyújt, használtan is jobban eladható, aminek van tartalma is, nem csak neve.
Igen, mondanám hogy nézze a körítést is, de 180k volt amit kiírt és játszani is szeretne.
Amit talált másodiknak, az a tökéletes az igényeit és az árat figyelembe véve.
Tudod, ha lerakom az asztalomra és játék közben visszaveszi az órajeleket, mert túlmelegszik, akkor az gyári hibás. Nem tudja azokat a paramétereket, amiket megadtak hozzá. De kétlem, hogy 180E forintos laptopnál ezt a luxust az asus megengedné magának.
Ha a takaródon játszol és akkor melegszik, az meg érthető, de ott szinte mindegyik, amelyikne a hardvere meg van terhelve.
AUDI vs SKODA
Ha már audi, akkor a6 vagy a8, q5 vagy q7. Nem veszek a3-at, mert arra van pénzem, de nekem audi kell. Akkor veszek skodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!