Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek valamelyik lapos...

Szerintetek valamelyik lapos megfelelő lenne koleszba, ha kicsit játszani is akarnék néha?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Vagy ilyen árkategóriában mit ajánlanátok? Olyan 180k lenne a max amit rászánnék. Eleinte hetente,majd csak havonta hordoznám,de vonaton nem használnám.

Tudom,hogy játékra nem lehet ennyiből kihozni, de nekem jók a 2013-as gamek 720p-ben mediumon. Szerintetek megérné valamelyik?

2015. márc. 5. 07:49
 1/7 anonim ***** válasza:
HP Probook 450-et keress. A többi elég vacak ebben az árkategóriában.
2015. márc. 5. 08:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Mindenképp a második gtx850m kártyával! - jó választás!

Nehogy a "probookos"-ra halgass, ha szeretnél játszani...

A3 1.2 TSI vs Octavia Elegance 1.8 TSI

Igen, az első az AUDI, de a SKODA nagyobb, kényelmesebb, gyorsabb :))) Így ha nem vagyok elfogult, azt választod, amelyik többet nyújt, használtan is jobban eladható, aminek van tartalma is, nem csak neve.

2015. márc. 5. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. A #2 ott téved, hogy csak a hardvert nézi, a körítést nem. Egy notebook nem csak processzorból meg vga-ból áll, szükség van még normális házra és főleg normális hűtésre (meg persze kijelzőre, stb). Hiába erős egy hardver, ha a gép nem tudja megfelelően hűteni és egyrészt állandóan visszaveszi az órajeleket, másrészt 1 év alatt megfőnek a belső alkatrészek.
2015. márc. 5. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, mondanám hogy nézze a körítést is, de 180k volt amit kiírt és játszani is szeretne.

Amit talált másodiknak, az a tökéletes az igényeit és az árat figyelembe véve.

Tudod, ha lerakom az asztalomra és játék közben visszaveszi az órajeleket, mert túlmelegszik, akkor az gyári hibás. Nem tudja azokat a paramétereket, amiket megadtak hozzá. De kétlem, hogy 180E forintos laptopnál ezt a luxust az asus megengedné magának.

Ha a takaródon játszol és akkor melegszik, az meg érthető, de ott szinte mindegyik, amelyikne a hardvere meg van terhelve.

AUDI vs SKODA

Ha már audi, akkor a6 vagy a8, q5 vagy q7. Nem veszek a3-at, mert arra van pénzem, de nekem audi kell. Akkor veszek skodát.

2015. márc. 5. 19:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Hmm.. szóval ha szarul jön ki a lépés, akkor az első is jó választás lenne? De inkább a második?
2015. márc. 5. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Inkább a második!
2015. márc. 5. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:
#4: a 320ezres Asus N751 is leszabályoz, mert nem bírja lehűteni a 4 magos I7-es cpu-t. Ez nem hiba, így működik. Más kérdés, hogy ilyenkor felére esik a teljesítménye.
2015. márc. 6. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!