Az alaplapom ASUS P5KPL-AM EPU. Egy Sapphire Radeon R7 240 1GB DDR3 WITH BOOST videókártyát akarok bele venni, aminek a Csatlakozó típusa: PCI-E 3. 0 Támogatja az alaplapom ezt a vga-t?
Dobjak egy képet a dobozról? :)
Ez van rá írva:
The Sapphire R7 240 is lower power solution consuming less than 75W TDP.
A szöveg csak annyit jelent, hogy kevesebb mint 75W a kártya maximum fogyasztása.
1.0a-ás PCIe - ?
1.1 -es PCIe - 75W
2.0 -ás PCIe - 150W
De elfogadom, amit látok. Viszont mindenhol máshol 30W-ot írnak. És a TDP nem üresjárati érték.
Amit nem találtam, vagy nem kerestem eleget, hány wattot ad le a PCIe 1.0a sín.
Kevesebb, de messze van mint 50W.
Már pedig a 9400GT-nek semmi baja nem volt. :)
Erre a 30W-ra a nyakam tenném h üres járat. Vagy nincs beleszámítva a zafír "Boost"-ja, kifudja. A dobozra ilyet fel sem mertek már írni. De am Intelnél speciel TDP-nek nem maxot szokott megadni. Legalább is 2006-7 be még így volt. :)
Mostmár nem nézzem meg a sémákat, de van egy pár. De neki a legalapvetőbb játékok is úgy laggoltak, de az nem is lagg volt hanem másodperces fagyás.
Szóval felőlem megveheti, lehet ő szerencsésebb lesz vele, de én nem beszélném rá. Kidobatni vele ennyi pénzt a semmire…
De am elhiheted h nem csak trollkodok vagy ilyesmi. :) Mi hasznom lenne belőle ha lebeszélném róla? Most én is 2 gépben ezt használok, az előtt egy HD7950 volt, de a procc nem használta ki, ezt eladtam a mostani R7 is ebből van. De nekem pciex 3.0 van és egy Hexa+ 400W aminek illik adni amit kell. :) Egyszóval nekem nincs gond vele. Szerintem a kérdező eléggé rosszul startol ezzel a lappal. De legyen akkor szerencséje, de legalább nem minden válaszadó adott sablon szöveget. Az R9 csávó meg egyenesen vicces volt. xD Szerintem nem olvasott ő sem.
Na de alszom, jó cakát.
Még felriadok álmomból. :D
Most jutott eszembe hát ugyanennek a gyereknek én kölcsön adtam egy 8800GTX-et ami csak porosodott itt.
Az is jól ment neki, igaz tápcsatival, de Dead Island pl asszem 80FPS-t rohangált neki, ugyan abban a lapban.
A lap neve: FSC D2151-A1
Most nem tudom nemhiszem, hogy az lett volna a baj, hogy Fujitsu lap. Ha vitte tápkiegkábelekkel szépen a 8800GTX-t. Abban tudakold meg hanyas Pciex van. Mert az szabvány. A tápja Chieftech valami volt, azt hiszem 400 vagy 350 nem tudom. Már lecserélte a gépet. De jó hogy eszembe jutott az a VGA nem kerűlt vissza, pedig már egy HD7750-je van. :D A meleg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!