DELL OPTIPLEX 780 MT gépem miért csak 5,9 élményindex értéket ad Kingston 4GB DDR3 1333 HyperX memóriának?
BIOS a legfrissebb verzió "A15" , illetve a konfig:
Core 2 Quad Q8400 / 7,2 érték
4 GB DDR3 1333 hyperX / 5,9????
Radeon HD 5750 / 7,3 érték
Seagate 250 GB 7200 rpm / 5,9 érték
A leírásban megtaláltam, hogy 1333 memóriamodult támogat az alaplap, viszont a BIOS -ban csak 1066 MHZ van. Esetleg valakinek valami ötlet? Előre is köszönöm a segítő válaszokat!
Jó az élményIndex. :) Annyira, hogy az új windows-okból ki is vették.
Am azért adhat ilyen alacsony pontot mert nem dual channelben fut. Dobj mellé mégegyet és felugrik 7.1-re.
A Q8400 7.2 kapott? Az még szép eredmény. :)
Az élményindex azon kívűl hogy pontoz beállítgat dolgokat. Hogy mit ne kérdezd. Most meg nem mondom neked.
Na de a helyzet a következő. Nekem egy Phenom II x4-el a memóriára 7.3-at kaptam.
Nálam a helyzet a következő. 1DB 2GB 1333Mhz Hyperx (kék) és egy 2GB márkátlan szar (curidar vagy mi) 1600Mhz-es. Ez megy Dual Channelbe 7.3-at. Úgy hogy még vissza is fogja a noname-et 1333ra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!