Mitől lehet, hogy a Kingston SSD-m Windows élményindex-e Rohamosan csökken?
2 hónapja vettem, akkori indexben 7,9-et mutatott, 2 hete futtattam egy újabb indexet, (hogy felrakta-e az új videokártyát) és akkor már 7,8-at mutatott, ma újrafrissítettem (az új RAM-ok miatt) és ma 7,4-et mutat
Nagyon meg vagyok ijedve, mert szinte minden fontos dolgom rajta van, amúgy meg azóta csak egyszer terheltem kicsit túl, akkor 30GB hely volt szabad, most van 90 Gb szabad helye, de szerencsére használatban nem érzem a hatását.
Akkor lehet, hogy az a baj hogy a Samsung kidobta a 840 Pro-ját és a Windows ahhoz mérte a teljesítményadatokat, és csak egy frissítés az oka?
Ne foglalkozz a windows élményindexel,úgy sz.r az egész ahogy van.
a hd 3870 512Mb gddr4-re ugyan annyi pontot adott mint a hd 6770-re,és azért an köztük egy kis különbség.
szedj le egy hdd sentinelt, és nézd meg hány %-os a teljesítménye illetve kondíciója. ha mind a 2 100-as akkor semmi baja, általában a hdd sentinel nem kamuzik.
beszarok, kíváncsiságból most lefuttattam egy újabb élményindexet, és most minden 7.9
Ez azért már durva... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!