Videokártya vagy RAM bővítés szükséges? . _. Egy új gépről van szó!
Far Cry első része szaggatni kezdett:
Későn észleli a lövéseket, nehéz irányítani, és közepeseket szaggat állandóan.
CPU: egy 4 magos Phenom II
GPU: HD5570
low beállításokon is szaggat ugyan úgy, nem erre gyanakszom-.-"
RAM: 2GB 1600MHz DDR3 ram...(Geil)
78%on van játék közben
Ez nagyon fura, mert mikor egy Kingston 2GB 800MHz RAM-om volt, akkor nem szaggatott.
PLS help!!!!!
előre is köszönöm a válaszokat...
A GPU nemrég lett egy éves... De sztem nem az a baja...
első válaszoló:
itt nem az a nevetséges ha valami nem fut, hanem az, h egy normális választ nem tudsz adni ;)
2. válaszló:
egy kicsivel olcsóbb VGA nem lenne megoldás?(esetleg)
max 40k a keret, és ígysem akarok minden pénzt erre költeni...
De lehet h más a baj: most játszom a Hitman Absolutionnal, és abban egy mikroszaggatás nincs.
"itt nem az a nevetséges ha valami nem fut, hanem az, h egy normális választ nem tudsz adni ;)"
Nem értem miről beszélsz, mert semmi olyat nem írtam, amivel arra utalnék, hogy nevetséges lenne, hogy nem fut normálisan. Azért kérdeztem, hogy biztos-e, mivel a Far Cry 2-nek vannak tipikus optimalizációs hibái, ami miatt előfordulhat ilyesmi. Far Cry 1 esetén valószínűleg nem hardware-es a probléma, mivel az egy ezeréves játék, viszont ha igen, akkor már te is leírtad, hogy mivel van probléma (előző rammal jó volt, mostanival nem... do the math). Meg lenne egy-két tippem, de most már inkább megtartom magamnak, amiért ilyen "értelmesen" reagáltál az első kommentemre.
Csövi!
ez mind?
100%
háát, ja.
még kicsit kell várni, de meglehet h megveszem. thx.
ment a zöld:)
kifigyeltem, hogy csak akkor szaggat be, ha ellenségekkel lövöldözök".
erre van valami magyarázat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!