Egy Sapphire Radeon R7 250-es videókártya mellé milyen AM2-es processzort ajánlotok? (Többi lent)
TUDOM HOGY RÉGI FOGLALAT, de most örülök neki hogy kapok egy ilyet. Össz-vissz 50k-m (maximum 55k) procira és arra a vidikarira, ramot később raknék bele. (Ram slotból 4 van, abból is 4x2GB lenne, DDR2-esek, de viszont most 2GB van benne.)
És nem szeretnék venni másik alaplapot, ez nekem tökéletes, csak a proci a kérdés, ami jó lenne bele, és MAXIMUM 25k. Előre is köszönöm a válaszokat.
10. rosszul tudod, mert az igp a vramot a ramból foglalja le és tényleg kevés az a 2 giga ram, de én inkább vennék igp nélküli procit külső vga-val. Nem melegedne annyira a proci a gyári hűtővel és nem venne el a ramomból az igp.
Esetleg nézhetsz fm1 platformot már ha nem akarsz cserélni egy halott foglalatos lapot akkor mindegy ha cseréled egy másik halott foglalatra, de erősebbre. :)
modjuk ezt megveszed meg veszel mellé 4 giga ramot, kijön 25-ből és öröm boldogság. Sokkal erősebb lesz mint a mostani géped Vagy eladod a mostani gépedből az alaplapot procit ramot és akkor több pénzed lesz másikat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!