Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy Sapphire Radeon R7 250-es...

Egy Sapphire Radeon R7 250-es videókártya mellé milyen AM2-es processzort ajánlotok? (Többi lent)

Figyelt kérdés

TUDOM HOGY RÉGI FOGLALAT, de most örülök neki hogy kapok egy ilyet. Össz-vissz 50k-m (maximum 55k) procira és arra a vidikarira, ramot később raknék bele. (Ram slotból 4 van, abból is 4x2GB lenne, DDR2-esek, de viszont most 2GB van benne.)

És nem szeretnék venni másik alaplapot, ez nekem tökéletes, csak a proci a kérdés, ami jó lenne bele, és MAXIMUM 25k. Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. márc. 3. 22:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10. rosszul tudod, mert az igp a vramot a ramból foglalja le és tényleg kevés az a 2 giga ram, de én inkább vennék igp nélküli procit külső vga-val. Nem melegedne annyira a proci a gyári hűtővel és nem venne el a ramomból az igp.

Esetleg nézhetsz fm1 platformot már ha nem akarsz cserélni egy halott foglalatos lapot akkor mindegy ha cseréled egy másik halott foglalatra, de erősebbre. :)

modjuk ezt megveszed meg veszel mellé 4 giga ramot, kijön 25-ből és öröm boldogság. Sokkal erősebb lesz mint a mostani géped Vagy eladod a mostani gépedből az alaplapot procit ramot és akkor több pénzed lesz másikat venni.

[link]

2015. márc. 4. 14:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Nincs még 4x2GB meg ilyenek. Igaz, ha nem lett volna új telefonom, akkor tudtam volna venni gépet 75k-ért is. De nem BF szintűekkel akarok. Az előző asztaliban is 2GB ram volt, és GTA alatt simán tudtam netezni P4-el és X1650-el egy win7-esen, de van eszem, és raktam rá win8-at. Azzal meg még gyorsabb lett, szóval ami lenne, azzal se lenne probléma. Már mondtam, tudom hogy elavult meg minden, de ha egyszer ilyenem lesz, akkor ilyenem lesz. És még mindig jobb lesz a mostani laptopomnál.
2015. márc. 4. 16:34
 13/16 anonim ***** válasza:
De ha ugyanannyiból vehetsz jobbat,akkor miért a szarabbikat választod?
2015. márc. 4. 21:55
 14/16 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nehezen hihető, de alapból az a gép ami lenne, az használt. Abban van proci, alaplap és ram. Abba még lehet bővíteni 8GB ramig, a vidikari az az R7 250, és a legjobb AM2-es proci lesz majd benne.
2015. márc. 4. 22:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Hoppá, tényleg elnéztem, csak átfutottam rajta. Megjegyeztem, hogy A4-es proci és valahogy nem tűnt fel az az r7 250-es. Tényleg jobb, mint a kérdező gépe, én azt venném :)
2015. márc. 5. 00:17
 16/16 A kérdező kommentje:
Na:D De tényleg most csak ennyire megy, és nekem ez lenne a jó is.
2015. márc. 5. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!