Sóhernek milyen VGA érné meg kb a GTA4 gyönyörű és használható futtatásához?
Egy költő veszett el benned.
Ha nagyon spórolósra vennéd a figurát, akkor egy használt HD7770-es kártyável boldog lehetsz. Az még most is értékelhető minőség és 20K alatt megvehető.
20-ért még 6870-et (jelentősen erősebb) is kifoghat, de azokat úgy viszik el használtan, mintha muszáj lenne.
Milyen procid lenne mindehhez a feladathoz?
Fotorealisztikus moddal lehetnek problémák, mert egyébként nem lenne nagy minimum gépigénye, de egy realisztikus mod felforgatja az egészet.
/////////
Mit is mondjak neked, sóher kis barátom,
Számodra a futtatás, nem egyéb, csak álom.
Processzorod ereje lekorlátoz sajnos,
Lássuk milyen vga is lenne neked hasznos.
Nem közöltek felbontást, itt látod mire képes, ( https://www.youtube.com/watch?v=ulwKyDZZitw)
A kép sajnos már mai szemmel nem annyira éles.
Elfuttatja, szó se róla, ám itt nincsen semmi mod,
Ha nincs jó kártyád mindemellé, csak fogad szívhatod.
/////////
Vegyél egy 770-est, egy 6870-est, aztán próbálgasd. Hivatalosan az ajánlott az, amit be kéne lőnöd:
CPU: Intel Core 2 Quad 2.4GHz, AMD Phenom X3 2.1GHz
CPU Speed: 2.4 GHz
RAM: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3 / Windows 7
Video Card: 512MB NVIDIA 8600+ / 512MB ATI 3870+
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 18 GB
Egy fotorealisztikus mod várhatólag ezen, vagy e felett teljesít, attól függően, mennyire értett a modder a munkájához. Szóval proci bővítés elkerülhetetlen, egy vga elkerülhetetlen, ram... gondolom ezt is kitaláltad :)
Nézz innen egy erősebb procit: [link]
Nézz aukciós oldalon egy keveset futott kártyát a fent említettekből.
Nem tudom mennyi ram van a gépedben, de célozd be első körben a 4 giga mennyiség tulajdonjogát.
;)
A linkelt videón kicsit beterhel a fraps
és nem tudni nélküle hány fps.
Kábé duplája alatt lesz és nem erős a gpu
de nem a procin hasal el, mert sok dolga nincs. Én még úgy
két évig nem vennék i5-öt ebbe.
És nincs is rá okom, mert a G-s Penya rendben.
Nem szaggat vele a GTA 4,
IGP-n tolom és megy egy youtube még.
Gondolom ha youtuberól játszom le a zenét, néha akadoznia kéne, ha a játék beterhel. Előfordul, hogy vannak kisebb kockabeakadások, amik már zavaróak, majd kipróbálom már 800x600 lowon, hogy javul-e a helyzet. Ha nem változik, akkor tuti cpu. De tényleg hozza a Sandy i5-ök teljesítményét, nem szabadna akadoznia rajta, meg gondolom ha fullra húzom a forgalmat, akkor kezdi enni a procit inkább. Írtam egyébként, hogy cserélendő a proci, de még az se sürgős, meglepően elég a sebessége a céljaimra, sehol nem éri meg egy i5 az árát a javuláshoz képest azokon, amikre én használom.
6GB RAM van és 1-et kapott az IGP, meg fel van rántva 1,4GHz-re, ott még kőstabil. Elviselhető beállításokkal, még pont rongy árnyékkal 1280x720-ban csodásan játszható, csak alapjában véve ronda és még kicsi a felbontás is (ráadásul nem natív, attól se szebb gondolom).
Nézegettem a fotorealisztikus modokat videókon működés közben különböző combos vasakon, hát... Kéri a teljesítményt, elég merész cél lenne mondjuk a folyamatos 60fps ultrán 1080p-ben... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!