Ez a onfig jó a mai játékok ultra futtatásához 60+fps-el?
Alaplap: B85
Processzor:i5 4460
Táp: 600w - milyen márka?
Merevlemez: seagete 1 tb
RAM: 2x4 GB 1600mhz - milyen márka?
Videókártya: ASUS R 9 290X 4G DDR5 512 bit
Ház: Zalma. z3 fehér
Ennek a konfignak jót tenne egy ssd? Vagy annyira nem szükséges?
Kissé laikus vagyok ebben a témában, szóval ne hülyézztetek le ha valamit nem jól írtam.
Kingston SSDNow V300 120GB SATA3 SV300S37A/120G kb. 17E+posta
Kingston SSDNow V300 240GB SATA3 SV300S37A/240G kb. 28E+posta
Az SSD kötelező, semmi nem hoz olyan látványos gyorsulást ennyi pénzért.
istenem, megint kezdik a hülyeséget? mért lenne kötelező az ssd??
tény hogy sokat gyorsul vele a gép, de játékoknál nem hoz plusz fps-t, csak gyorsabban tölt be
ssd-t akkor vegyél, ha használsz olyan programot aminél számít hogy gyorsabban végezz vele, persze ez relatív
én megvagyok nélküle
"tény hogy sokat gyorsul vele a gép"
Szóval magad is elismered. Azt meg senki nem mondta, hogy több lesz az FPS. Köszi, hogy benéztél, szia!
17E forintért erősen ajánlott megvenni. Ugyanis értékes időt spórol neked, miközben a számítógépet használod (windows be/kikapcsolás, programok töltése, stb.). Akinek nincs ilyen, az elvan nélküle, akinek van, az tudja, miről beszélek!
Még a 120 FPS is meg lesz. Csak azt nem értem minek ez a sok "buta" kérdés? Tiszta röhej már nem azért i5+r9290x+8gb ram nem lenne elég -.-....
(ez viszont jó kérdés volt) Amúgy SSD-t csak akkor vegyél ha gyorsan akarod, hogy betöltsön a gép de több FPS-ed nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!