Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olcsón vagy Ingyen laptopot/la...

Olcsón vagy Ingyen laptopot/laptopalkatrészt hol kaphatnék?

Figyelt kérdés

Van egy

ASUS F5N-AP222

és egy

ASUS K50AB

laptopom, mindkettő alaplaphibás.

- Hol lehetne bele működő akár használt alaplapot venni max pár-ezer Ft-ért?

- Vagy egy laptopot pár-ezer Ft-ért

amibe nem is kell csak a

laptop-ház és alaplap,

és a fent említett gépek processzora, DDR2 memóriája, merevlemeze belemenne?

Köszönöm

2015. márc. 1. 20:59
 1/8 A kérdező kommentje:

ASUS K50AB - [link]

ASUS F5N-AP222 - [link]

2015. márc. 1. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Bontóból, eBayről, Kínából - 10-30.000 forint között. Békéscsabán van is egy F5N alaplap: [link]

De igazából ezeket már nem éri meg feltámasztani, hacsak nem értessz a forrasztáshoz és próbálod meg fődarab csere nélkül javítani őket.

2015. márc. 1. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Pont az alaplap a laptopok legdrágább része, a cserét nem úszod meg olcsón.

Ez nem asztali gép, nem csereszabatosak az alaplapok benne.

Nem igazán gazdaságos a javíttatásuk, mert ezek szériahibás laptopok, a bennük levő nVidia chipset forrasztásának a hibája miatt mentek tönkre.

2015. márc. 1. 21:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezért is mondtam hogy használtan érdekelne és nem újonan boltból, 15 a boltban, de én olyan 5 körül szánnék rá
2015. márc. 1. 22:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Annyiból még egy portalanítást is kevesen csinálnak meg, 10ezer körül van a reballozás, ami neked kell.
2015. márc. 2. 17:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Arról letettem, mint kiderült 3x volt reballozva már a K50AB, 1-2 hónapot lehet vele nyerni
2015. márc. 2. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha kapnál is bele alaplapot, ugyanen volna a baja, nem lehet javíttatni.El kell adjad belőle a még működős részeket, pl ram, merevlemez, kijelző, zsanérok stb
2015. márc. 2. 18:43
 8/8 A kérdező kommentje:
nem eladni akarom az alkatrészeket, hanem egy másikba beépíteni...de ezt már mondtam
2015. márc. 2. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!