Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Notebookot szeretnék venni,...

XCitroMx kérdése:

Notebookot szeretnék venni, kaphatnék ötleteket? (több infó lent)

Figyelt kérdés
egy olyan notebookra lenne szükségem amivel tudnék játszani is az új játékokkal maximum 200.000 Ft értékben, kérlek segítsetek!Eddig Én ezt találtam: [link]

2014. febr. 11. 18:33
 1/5 noname1994 ***** válasza:

Már veheted is!

[link]

200 papír, de jobb a dvga és az igp is, mint a lenovoó, ráadásul marha keveset zabál + 8 gb rammal is rendelkezik, 1 hét múlva veszek én is egy ilyet. ne tévesszen meg a 2 magos proci, 15w-ot eszik, de ha megerőlteti magát akkor 2x 3Ghz, ami laposhoz egész baba. ráadásul ht avagy 2 magon és 4 szálon dolgozik. :) csak ajánlani tudom.

2014. febr. 11. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:
adócsaló bolt, külföldi forgalmazu gépekkel, eléggé kétes garanciával
2014. febr. 11. 18:38
 3/5 A kérdező kommentje:
hmm az elsőnek köszönöm, akkor ezek szerinte jobb mint amit én lestem :D
2014. febr. 13. 16:12
 4/5 noname1994 ***** válasza:
Ha még a héten megrendeled, akkor belecsöppensz még az akcióba, egy 5-össel drágább, de 17" a kijelző és egy hangyányival jobb a dvga... a többi ugyan az. gondoltam értesítelek az akcióról. [link]
2014. febr. 13. 18:06
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen az infót meglátom, mert ballagásra szeretnék egy új laptopot amivel majd tudok azért játszani is :)
2014. febr. 13. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!