Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit lehet csinálni ezzel a...

Mit lehet csinálni ezzel a pendriveval?

Figyelt kérdés
Bedugtam egy gépbe, onnantól se kép, se hang rajta. Nem látja a windows. Eszközkezelő sem. (4 gigás kingston) Lehet vele valamit csinálni még, hogy életet varázsoljak bele?
2010. febr. 13. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha működő USB portba dugtad akkor semmit nem lehet...

Egyébként nemrég hoztak be egy olyan pendrive-ot amit csak akkor ismert fel bármilyen gép ha 3szor bedugtad, nagy rejtély volt elküldtük a garanciát vállaló céghez, nem is foglalkoztak vele inkább adtak helyette egy újat... :D

2010. febr. 13. 21:28
 2/12 anonim válasza:
kingstonokkal az a baj h ami vistára jó az nem jó xpre és oda vissza.
2010. febr. 13. 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:

Másik gépen is halott?

Sajátgép/kezelés/lemezkezelés...itt ha látszik, akkor jobbklikkel formázhatod...remélhetőleg.

2010. febr. 13. 21:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Én romlott pendrájvokat kalapáccsal szoktam orvosolni. Aztán veszek egy másikat 2000 Ft-ért. Ilyenen nem érdemes görcsölni. Aranyszabály pedig hogy fontos adatot pendrájvon nem tárolunk, pendrájvon lévő fájlokról mindig másolatot tartunk.
2010. febr. 13. 22:30
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Másik gép sem látja, és a led sem világít rajta, amikor bedugom. Lemezkezelő sem, linux sem. (Ezt most arról írom)

Szétszedni nem tudjátok hogy lehet? Ez a kivitel: [link]

2010. febr. 14. 10:55
 6/12 A kérdező kommentje:
Szétszedtem, megszagoltam, valószínű le van égve. Akkor kuka?
2010. febr. 14. 13:32
 7/12 anonim ***** válasza:
valahogy szét kell pattintani. Ha mákod van csak forrasztási hibás a csati. Ha nem akkor cserével javítandó.
2010. febr. 14. 19:13
 8/12 A kérdező kommentje:
Szétpattintottam, mondom: valószínű le van égve. Nem garanciális már, csomagja sincs már meg. Kuka?
2010. márc. 7. 13:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen. Venni kell egy másikat, mást nem lehet tenni.
2010. márc. 7. 14:12
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. márc. 7. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!