Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Maga a töredezettségmentesítés...

Maga a töredezettségmentesítés folyamata árthat-e a winchesternek?

Figyelt kérdés
Azért adódik a kérdés, mert olvastam olyat akinek a folyamat közben "halt meg". Átmenetileg egy régi gépet vagyok kénytelen használni, a belső vinyó valószínűleg töredezettségmentesítésre szorul és régi is, nyilván nagyobb eséllyel következhet be valami gixer. Esetleg jobb nem bolygatni ezzel? Sajnos a power melletti piros led nagyon sokszor világít folyamatosan ami egy itteni válaszoló szerint HDD-re utal. A fentin kívül még lenne két kiegészítő kérdésem is ezzel összefüggésben: hogy jelenleg adott partíció hány %-ban töredezett azt hogyan tudom a legegyszerűbben detektálni? Illetve mely program a legjobb a töredezettségmentesítésre? (ez egy régi XP-s gép, és én nem igazán értek hozzá tehát rövid magyarázattal kéne amit igazán megköszönnék!)
2015. febr. 28. 17:55
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

de itt van már egy válasz rövidre faragva

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

2015. febr. 28. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!