Hangkártya hiba? Bővebben lent.
Szóval, nemrég úgy döntöttem, hogy én is tesztelem a már jól beharangozott Win 10-et. Meg is volt a Technical Preview, elvoltam vele egy darabig, dehát mégiscsak egy béta még, és elég instabil szóval visszaraktam a jól bevált 7-est. Puff, erre nem ismeri fel a hangeszközt. Pedig biztosan van benne hangkártya, amikor a 10-est használtam akkor tökéletesen működött, és akkor is, amikor előtte még a 7-es volt.
Keresgéltem driver-eket, de mindegyik csak XP-re vagy annál régebbire volt jó. (Biztos azért, mert amikor megkaptam ezt a gépet, még XP volt rajta..)
Hangkártyám: Analog Devices AD1981B
Biztos van valami megoldás, mert eddig működött Win 7-en is.
Értelmes, nem retardált válaszokat szeretnék! Köszönöm!
A helyzet az, hogy az eszközkezelőben nekem nincs semmiféle audio vagy hang "fül", menüpont.
Egyébként köszönöm a gyors választ.
Volt egy ilyen ismeretlen eszköz, de azt eltávolítottam..
Nagy hiba volt? Hogy tudom visszacsinálni?
Ennyi hozzáértéssel minek teszel fel béta oprendszert? Nem lett volna elég, ha megnézed videón?
Szedd le a drivereket és kezd el kézzel feltenni őket! Lehet, hogy a chipset driver telepítése után a hangkártyát is meg fogja találni!
Esetleg bízd szakértőre!
"Nagy hiba volt? Hogy tudom visszacsinálni?"
Az eszközkezelőben fent az eszköztáron jobb szélen találsz egy gombot, amivel hardvereket lehet keresni. Alternatívaként a gép újraindításakor is előkerül valószínűleg.
Már megjelenik az eszköztárban, köszi #4. Tehát most kell egy driver, és az eszköztáron keresztül telepítem.
#3 Sajnálom, hogy ennyi türelmed van, biztos neked is volt olyan időszakod amikor még csak ismerkedtél az informatikával. Megérte kipróbálni, nagyon faszán néz ki.Szerintem nagyon jó lesz, ha elkészül.
Sikerült!
Köszönöm srácok, ment a zöld öklöcske!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!