Lelassult a gépem vajon mi tehette?
Figyelt kérdés
Üdv sziasztok mielőtt belekezdenék csak az értelmes segítő kész válaszokat várom. Nos egyik szép napon egy trojai lepte meg a laptopomat nos csökkentett modban malwarebytes nevezetű progival töröltem amit talált de a laptop még mindig nem úgy megy ahogy kéne és ez nyomasztó nagyon írítáló tud lenni az hogy (bf3,bf4) ben nincs semmi fps pedig régen mikor nem volt semmi baja 60 - 70 fps el futott mostanában olyan fps lagokat élek át hogy az nem igaz ja és akkor még arról ne is beszéljünk hogy a programok hogy viselkednek akadoznak stb (Eset Smart Security) nevezetű vírus irtott használok de amit az talált ugyan úgy töröltem vagy karantén és onnan töröltem lényegébe ugyan az de még így se olyan a gép mind kéne nagyon töröm a fejemet azon hogy ujra rakom mert ez már borzalmas ami a napokban megy nem tudok semmit rendesen csinálni a procim a semmitől 100% megy néha a vinyó is szóval vagy egy nagyobb beavatkozás kéne vagy újrarakom még meg várom hogy ti mit ajánlotok nagyon kíváncsi leszek hogy van e megoldás mi az oka hogy egy adott játék stutteringel , fps dropol stb úgyhogy segítsetek megoldani ezt a problémát előre is köszönöm. Utoirat : nem biztos hogy teljesen virus mentes a gép sőt szerintem biztos nem.2015. febr. 28. 10:33
11/11 anonim válasza:
Örülök. (Lehet, hogy letöltöm a bf4-et)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!