SLI? Összelehet tenni két különböző kártyát?
Figyelt kérdés
adott egy ZOTAC Nvidia 9800GTX+ OC és egy XFX Nvidia GTS 250 kártya.
a GPU azonos, mindkettő 512Mb Rammal rendelkezik. Mindkettő támogatja az SLI technológiát (alaplap is)
össze tudom taknyolni a kettőt?
2015. febr. 27. 13:58
1/10 Közveszélyes Kontár válasza:
Gpu azonos? 9800 és 250 ezek a gpu k elnevezései és azért mert nem azonosak
2/10 A kérdező kommentje:
2015. febr. 27. 14:14
3/10 Közveszélyes Kontár válasza:
Igen sejtetem valamit hogy átnevezet 9800+ a 250 de mindkető öskövület nem hiszem hogy Quad sli is segitene bármiben is ha csak nem mukara kel
mért nem probálod ki és enyi nem...
Elvileg menek együtt
4/10 A kérdező kommentje:
azért mert én A pontban vagyok és a GTX itt van velem, és holnap megyek B pontba ahol a GTS van, és azért kérdeztem hogy érdemes-e elvinnem B pontba... am meg nem érdekel, mert mindkettő enyém, nem adok érte pénzt, és hát... 2 csak jobb mint 1 :)
2015. febr. 27. 14:22
5/10 Közveszélyes Kontár válasza:
Amugy az a gpu gyári kódneve igen az számít ha gyártó biosban le nem tiltsa átnevezetel sli t, de tech még nem elég az sli hez ha más a gpu
6/10 Közveszélyes Kontár válasza:
#4 olyan nehéz :)
Hardverszórakozásból megérheti "cipelni" de másért nem, aztán nehogy megsüljenek:P
7/10 A kérdező kommentje:
én bízom ezekben a képekben amit linkeltem, ha neki ketyeg, nekem is fog... :P úgyanúgy GTX+ meg GTS250
2015. febr. 27. 14:27
8/10 anonim válasza:
Gtx 980 és 970 is azonos gpu, mégsem mennek együtt. 99% hogy nem fog működni
9/10 A kérdező kommentje:
ott a teszt hogy működik... a gts meg a gtx ugyanazon a gpu-n alapul a G92esen... annyi a különbség h más a fantázia név, és a GTS már 3.1-es OpenGL-t támogat ellenben a GTX 3.0-jával... ennyi a különbség...
2015. febr. 27. 17:30
10/10 A kérdező kommentje:
"Well, I found this other forum where they discussed the same thing and it seems to work even without the flashing of the 9800 to 250..... so it will work I guess :) "
tehát működik
2015. febr. 27. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!