Mért nem ismeri fel az új ramot?
Csak ki kellene deríteni, milyen alaplap is az... Elméletben előfordulhat, hogy egy 667-es támogatást nyújtó lap, nem megy 800-as sima DDR2 memóriával, de! gyakorlatban amivel én találkoztam, hogy a 800-as ram egyszerűen belassul 667-re és kész. Az én gépembe van 667,800,1066-os is, és mind 667-en megy.
Persze megnyugtató, ha kideríted a deszka pontos típusát (SIW, EVEREST, stb), ekkor már rá lehet nézni pontosan a supportra.
...És megkérdezném a havert, nála mikor ment utoljára, vagy megkérni próbálja ki... :)
Valószínűleg!!!, az a rossz, így látatlanban, a leírtak alapján erre gondolok. Azonban mielőtt veszel bármit is, és van rá lehetőséged, ki kell próbálni másik alaplapban is(nehogy véletlen az időzítés miatt ne menjen).
Tesztelés és ha tényleg rossz: kuka.
Azt azonban vedd figyelembe, hogy a régi memóriáid miatt, amik csak 667-esek, az új 800-as ramod is csak 667-en fog futni, mert mindig a lassú ramok határozzák meg a többi sebességét( Tehát olyan nincs, hogy az egyik 667, a másik 800-as sebességen megy.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!