Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel Core i5-4460 vagy AMD...

Intel Core i5-4460 vagy AMD FX 8350?

Figyelt kérdés
Melyik éri meg jobban? Melyik bírná tovább az új játékok futtatását?

2015. febr. 25. 21:10
1 2
 11/18 anonim válasza:
teljesen mindegy melyiket veszed, csak a pénz lehet az egyetlen ok, hogy még is melyiket válaszd, a 6.ik hozzáésztóló egy idióta intel fanboy és majdnem minden hülyeség amit írt, i5nek erősebb magja vannak, de ez csak kevés mai játéknál észrevehető és a közeljövőben ez még inkább elenyésző lesz a dx12-nek köszönhetően
2015. aug. 10. 01:14
 12/18 anonim válasza:

Más megközelítésből, de tényleg nagyon más szemszögből:

Hirtelen tönkremegy a géped, nem javítod, újat veszel.

Ha veszel AMD-s gépet, minden alkatrész kell (pl VGA).

Belegondolva h akarsz vmi brutál kártyát, de pénz hiányában vagy. lehet h 2-3 hónap mire összerakod a gépet.

Ha veszel 1 inteles gépet és nincs pénzed VGA-ra, ott az prociba integrált GPU, alaplapon a kimenet (már mind1iken).

Gagyibb játékokra, xoutube, film, ezekre elég és nem maradsz gép nélkül 2-3 hónapig.

2015. nov. 30. 23:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Kivéve, ha nincs teljesen elavult a gépe és a videokártyát át tudja tenni, egyébként igazad van.

2016. márc. 9. 14:56
 14/18 anonim válasza:
12-es te jol erzed magad?? amd-vel nincs vga a gepeben? :D es az amd apu merre maradt le? amiben veri az intelt :D
2016. szept. 10. 23:13
 15/18 anonim válasza:
jaj bocs, ha specifikusan erre a procira erted akkor igazad van :) (amd-t irtal tipust nem es ez zavart be)
2016. szept. 10. 23:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem azért de játékok terén pont nem a Processzor lesz itt a kérdés ! Játékoknál bőven , de bőven elég lenne az fx 6x es széria is , de persze ha 8x eset választod is jól jársz vele, de a játékot inkább egy jó videókártya nyomja meg ! Szóval cseszheted az I5 öt mindenki aki fikázza az Amd-t mert gyenge ratyi kártyával az se lesz sokkal jobb ! Szóval én inkább az Fx 8350 nél tenném le a voksom, ha van plusz kereted akkor mellé egy jó kártyát, és nem lesz gond ! Ekkora baromságot ne írkálljon már senki sem hogy Amd inkább munkára való, pont hogy az intel tulajdonságait tudja jobban kihasznállni egy renderelés, Az intellnek erőssége az egy szálon való gyorsabb működés bármilyen tesztet meg lehet nézni ! Játékoknál meg rohadtúl nem számít az a 2% kb , észrevenni úgy se fog belőle semmit sőt... Az fx amúgy nem teljesen 8 magos ez is valós, de ha valaki kicsit utána is nézett, akkor írja is hogy intergerekből áll, szóval 1 intergeren belűl 2 mag dolgozik szóval 4X2 8 mert 4 intergerből áll , de tény és való hogy működik a 8 mag, de nem teljesen különálló magonként!
2017. okt. 21. 13:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Újonnan veszed pont most néztem hogy az i5 51029 ft az fx 31737 ft szóval kapásból marad 19292 ft od, ezt csak úgy unalomból kiszámoltam, ha újonnan veszed, és csak egy pl ! Ha van még valamennyi kereted akkor tudsz hozzá venni egy jó kártyát használtan ! De kérdés , de már szerintem meg is vetted, mindenesetre újonnan, vagy használtan, illetve melyiknél döntöttél ?
2017. okt. 21. 13:17
 18/18 anonim ***** válasza:
Ennyi marhaságot még nem hallottam :D
2017. okt. 23. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!