VGA BIOS cseréje mire jó?
Figyelt kérdés
Most jött velem szembe,hogy a VGA BIOSt is lehet flashelni.Namost ez mire jó?Illetve egy HD7770-el mit lehetne kezdeni ami bónusz?
Bocs ha hülye a kérdés,csak nem nagyon hallottam még ilyesmiről :D
2015. febr. 23. 21:06
1/8 anonim válasza:
Nem csináltam ilyet, de régen sokat fórumoztam és ott olyanokról volt szó, hogy órajelek babrálása, feszültség piszkálás, ventilátor fordulatszám szabályozás görbéjének változtatása és ritka esetben (kevés kártyát érint) letiltott blokkok feloldása. Szerintem nem foglalkozz vele, használd rendesen a 7770 karidat, esetleg picit húzd meg, ha van rá óhajod (+10% biztosan kifér még belőle, ami persze nem sok).
2/8 anonim válasza:
Ha így belövöd tuti stabil lesz Legalábbis nekem stabilan megy és nem is melegszik. És nem a hőcsöves hűtő van rajta hanem a kisebb nyákos 7770. 65-66 fok a max ami eddig volt játék alatt.Ha nincs húzva akkor stabil 60 fokon megáll.
3/8 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a válaszokat.nekem 1100/1200-on van egyébként,tovább nagyon nem akarom húzni.viszont azon gondolkodom,hogy crossfire-ben milyen lenne 2db 7770?mert most pont van egy olcsó,amit meg tudnék venni.
2015. febr. 24. 17:24
4/8 anonim válasza:
Ha 1GB memóriás, akkor nem a legjobb Crossfire-re (mivel a memória kapacitás nem adódik össze és a tartalom sem osztódik meg (két darab 7770 meg elméletileg egy 7870 számítási teljesítményét hozza, az más, hogy ez gyakorlatban nem teljesen jön össze). Persze, ha szerzel egyet olcsón az jó lehet, de alapvetően kis kártyákból nem nagyon éri meg többkártyás rendszereket építeni...
5/8 A kérdező kommentje:
persze azt tudom,hogy összesen 1GB lesz,de idáig nem nagyon találkoztam olyannal,ami 6-700MB fölé ment volna(max ami 30fps-el éppen futott).Meg a HD7770 azért annyira nem kis kártya... :D
2015. febr. 24. 17:41
6/8 anonim válasza:
De sajnos már kis kártya. Én már több, mint két éve nyúzok egy 7850-t és a kis gépben egy 7770 is van. A 7850 is ma már könnyen megfogható kártya, de azért még nem rossz. Pár játéknál azért láttam már 1GB feletti VRAM kihasználtságot, néha még 1,5GB felettit is. Ma a 7770 lényegében a 250X, ami igencsak a középkategória legalja...vagy inkább az alsó kategória csúcsa!?
7/8 A kérdező kommentje:
Annyira nem gáz az:D főleg ha lenne belőle kettő,akkor azért erő lenne benne.meg most ez relatív,van akinek a 4GB ram is kevés,én tökéletesen elvagyok vele...viszont pl 4mag alatt meghülyülök :D
2015. febr. 24. 18:09
8/8 anonim válasza:
Persze jobb a kettő, mint az egy, de lehet, hogy jobb lenne egy R9-270 önmagában (eladni a mostanid, kipótolni és máris jobb, egyenletesebb teljesítményű és egy hangyányit kisebb fogyasztású, mint két 7770).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!