Mit tehetek ha a IBM 8185LGV alaplapom biosa 0167 hibát ír az új processzor behejezése után?
Figyelt kérdés
Egy Intel Pentium 4 3200Mhz (16x200) Socket 478-as processzort raktam bele ami szabályosan passzolt is. Csak az indítás után valami ilyesmit írt ki:
0167: Eswurde keine prozessor -Bios Aktualisieung gefunden
Bocsánat ha hibás, de gyorsan írtam mikor kiadta. A bios stupban kiírja a processzor tulajdonságait, mintha semmi baj se lenne. De nem tudom sem feltelepíteni újra a windowst, sem elindítani a már meglévőt.
Talán Bios frissítésre van szükség? És hogyan, ha a bios egy Phoenix amire ingyenesen nincs garantált update a neten? Kérem valaki segítsen!
2015. febr. 21. 20:56
1/3 anonim válasza:
BIOS update-et mondanék én is...biztos,hogy az alaplapodba lehet olyan procit rakni?
pl egy 10ezres AM3+ lapba is belepasszol a 8magos FX,de el már nem indul
2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem támogatja az alaplap az új procit, hiszen a behelyezés után le is írja a pontos adatait. Csak hát nem akar indulni a windows sőt még instalálni sem tudom újra. Bejön halványan a Windows ikon mintha indulna és ennyi, onnantól tovább nincs. A 0167-es üzenet pedig minnden bizonnyal a bios frisítést jelzi. Elég nehéz lessz frisíteni. :/
2015. febr. 24. 12:11
3/3 csacsi2 válasza:
nincs a processzor az alaplap támogatási listán és ha van is nincs megfelelő bios verzió akkor nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!