Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megbízható széria a Lenovo...

Megbízható széria a Lenovo Thinkpad T520?

Figyelt kérdés

Ebben a kategóriában (használt, üzleti Lenovo) sokan a T420-at, vagy 410-et ajánlják, az 520 nem annyira elterjedt.

Vélemények?

2015. febr. 23. 18:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Amit én kinéztem T520-at, az még nem volt 3 éves éppen és az akku 4 órát bírt az 5 órából.

Szerintem is, ha leejtik, odaverik valahova, akkor megreped, egyébként nem szokott. A repedéshez mechanikai behatás kell, egyszóval, ami repedt, az "karambolozott" is vélhetően.

Nekem van egy nagyon-nagyon régi laptopom, amit a tulaja egyszer véletlenül eldobott (körbecipzáros táska, valaki kivette, visszarakta, nem húzta be oldalt a cipzárat, a tulaj felvette, a laptop kicsúszott, kész, kijelzőcsere és a zsanér mellett egy repedés), egyébként ma is megy a 486-os noti Win 95 van rajta. Múzeum, nem dobom ki.

2015. márc. 6. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!