Megbízható széria a Lenovo Thinkpad T520?
Ebben a kategóriában (használt, üzleti Lenovo) sokan a T420-at, vagy 410-et ajánlják, az 520 nem annyira elterjedt.
Vélemények?
Minden Thinkpad jó.
Megnézed a konfigokat, ami szerinted megéri, azt vedd meg. Win7 drivereket érdemes megnézni, meg a billentyűzet, hogy magyar-e a használt gépeknél. 3 hónap gari sem ártana.
"Minden Thinkpad jó."
Sajnos ez egyre kevésbé igaz...
---
A T520 ugyanaz mint a T420, csak eggyel nagyobb a kijelzője. Ez az utolsó Thinkpad széria, amit megvennék.
Az M6500 már workstation annak minden előnyével és hátrányával, döntsd el mire van szükséged.
Nem, ír a T520-ról.:
"T520-ról azt tudom elmondani, hogy láttam belőlük olyan, ami megrepedt, olyat, ami 10 másodpercnél tovább nem bírta aksiról."
Én a T410-et láttam, volt a kezemben, kipóbáltam, nagyon jó masina, még ma is használható!
Szerintem a T520 is jó, max a korábbi T61-hez képest lehet kifogásokat keresni. Nemrég voltam egy használt laptop boltban, a T520 szerintük is jó.
Nemrég elszalasztottam egyet, már kezdem bánni...
Remélem, aki megvette, sok örömet okoz neki és használja egészséggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!