Van egy routerem WR300N DSlink meg egy Canon 7150-es
nyomtatóm de nincs kapcsolat, miért?
A router az, persze ettől még lehet, hogy mennie kellene. A PC-n mit próbáltál?
2015. febr. 23. 18:19
Bár pont sikerült a földön létező leggagyibb router márkát megvenned, most szerintem mégse ez a gond.
A Wi-Fi -s nyomtatók jó részét általában USB -n keresztül kell bekonfigurálni a saját szoftverével. Utána tud működni csak vezeték nélkül.
2015. febr. 23. 18:24
3/10 A kérdező kommentje:
A pécén mindent próbáltam azt hiszem, de nem látja sehogy sem. Igen tudom hogy xar de jobb mint az előző tenda ami meg lefelezte a netemet pff, amúgy vsznű egy C7-es lesz majd vmikor helyette. USB-n konfigolni?? na ez új nekem! köszi! (igaz olyat se csináltam nem tudom mit hogy). (most gondolkoztam el hogyha a routeren lenne egy kábelen az nem is jó nekem mert akkor már a pc-be is tehetem)
4/10 A kérdező kommentje:
Pillanat! ez nem egy új gép ha netán arra gondolsz ez már egyszer be lett lőve, de ha még azon felül kellene na az már tényleg új nekem.
Minden kép valami usb-s router kellene neked, ami tud nyomtató szerverként üzemelni. Ez a legolcsóbb:
[link] És egyébként még én sem találkoztam ilyen gyatra routerrel, mint a dslink.
2015. febr. 24. 06:20
6/10 A kérdező kommentje:
Előrébb lettem mert a pc-n egy progi a WifiGuard az beazonosította mint ismeretlen eszközt. A routeren ha van usb port azt a pc-be kell dugnom? tehát a nyomtató messziről küldi a jelet a routernek és az meg usb-vel adja tovább a pc-nek??
Integrált USB Nyomtatószerverrel rendelkező routerek esetén a nyomtatót mindig a routerbe dugod. Az a gáz ezeknél a routereknél, hogy nem minden nyomtatóval működnek. Van egy kompatibilitási listájuk.
Most látom, hogy ez a típus érintőképernyős, tehát nem kell USB kábel a konfigurálásához. Az csak olyan Wi-Fi nyomtatók esetén kell amik nem rendelkeznek külön LCD kijelzővel.
Neked annyi lenne a dolgod, hogy csatlakozol a routerhez, majd az után feltelepíted az illesztőprogramot a CD -ről.
Szerintem kapcsold ki a routeren a WPS -t sok esetben az kavar be.
2015. febr. 25. 13:08
8/10 A kérdező kommentje:
Okés, köszi majd megoldom vhogy
9/10 A kérdező kommentje:
Ma megnéztem a tabletes nyomtatást, keresni kellett egy app-ot de utána ment, pc-nél wps és wps nélkül sehogy, szval lesz...., ott az usb addig is, /csak idegeset kicsit/.
10/10 A kérdező kommentje:
Ma jött el az idő egy új routerre ami egy Asus Rt- AC51U na ezzel egyből ment a próba nyomtatás pc-ről a szkennelés a nyomtatóról nem, azon még külön kellett állítani hogy lássa a számítógép nevemet, tehát a router volt a hibás.
Kapcsolódó kérdések: