Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik rendszert telepitsem a...

Melyik rendszert telepitsem a netbookomra?

Figyelt kérdés

Egy Asus 1025c Netbook, eredetileg 1 giga ram volt benne, én kibővitettem, tehát 2 gigával fut, 1,66 ghz dual atom processzor, 1 giga videókártya.

A gépen eredetileg mikor vettem, windows 7 starter volt. egy idő után újraraktam, most win 7 home premium van, 32 bites.

Most megint odajutottam, újra szeretném húzni, csak nemtom mit célszerü ilyen gépre, hogy a leg optimálisabbat hozza ki. Rakjam vissza a Startert ?

bár ahogy olvastam, az korlátozott lehetőségekkel bir. Erre a gépre meg azért jó lenne kicsit több, mert nem is gyenge, ilyen hardverekkel. nekem az Ultimate tetszik, rakjam azt fel 32bittel ? Mert amúgy tényleg egy erős kis gép, sokmindent bir, egyszerre másolok, nyitva van 10 ablak a háttérbe, megy a winamp, és simán, akadás nélkül viszi a zenét.

2015. febr. 23. 13:37
 1/3 Tengor ***** válasza:

Első körben jogtiszta oprendszert tegyél rá! Így az Ultimate már ki is esett. Nem tudom mi mit néztél, hogy Ultimate tetszik, tekintve, hogy nem is használod azokat a szolgáltatásokat, amikkel az Ultimate többet tud a Home Premiumnál.

Egy GB hozzáadásával még nem csinálsz belőle jó gépet. Az atom proci, az csak atom proci marad. Ha a legjobb sebességet szeretnéd, akkor Startet tegyél rá, de ha fontos, hogy tudj hátteret váltani akkor Home Premiumot.

2015. febr. 23. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:
1,6-os dual atom proci gyengusz, tudom, mert nekem is az van az asus notebookomban 2 GB rammal és win 7 home premiummal. Viszont azt nem árt tudnod, hogy vga nincsen benne, csak integrált videomegjelenítő, ami a ram mennyiségedből csippent le.
2015. febr. 23. 14:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Windows XP Pro 32Bit bőven elég erre gépre. Linux vonalon egy Linux Mint XFCE-el.
2015. febr. 23. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!