Melyik rendszert telepitsem a netbookomra?
Egy Asus 1025c Netbook, eredetileg 1 giga ram volt benne, én kibővitettem, tehát 2 gigával fut, 1,66 ghz dual atom processzor, 1 giga videókártya.
A gépen eredetileg mikor vettem, windows 7 starter volt. egy idő után újraraktam, most win 7 home premium van, 32 bites.
Most megint odajutottam, újra szeretném húzni, csak nemtom mit célszerü ilyen gépre, hogy a leg optimálisabbat hozza ki. Rakjam vissza a Startert ?
bár ahogy olvastam, az korlátozott lehetőségekkel bir. Erre a gépre meg azért jó lenne kicsit több, mert nem is gyenge, ilyen hardverekkel. nekem az Ultimate tetszik, rakjam azt fel 32bittel ? Mert amúgy tényleg egy erős kis gép, sokmindent bir, egyszerre másolok, nyitva van 10 ablak a háttérbe, megy a winamp, és simán, akadás nélkül viszi a zenét.
Első körben jogtiszta oprendszert tegyél rá! Így az Ultimate már ki is esett. Nem tudom mi mit néztél, hogy Ultimate tetszik, tekintve, hogy nem is használod azokat a szolgáltatásokat, amikkel az Ultimate többet tud a Home Premiumnál.
Egy GB hozzáadásával még nem csinálsz belőle jó gépet. Az atom proci, az csak atom proci marad. Ha a legjobb sebességet szeretnéd, akkor Startet tegyél rá, de ha fontos, hogy tudj hátteret váltani akkor Home Premiumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!