Videókártya cserében kellene segítség, többi lent. Gépem adatai. Konfig vélemény?
Jelenlegi videókártyám: [link]
Erre cserélném:
A gépem többi adata:
Táp: Gigabyte 420wos-régebbi tipus,de tökéletesen üzemel,megbízható!
Alaplap: MSI 760GA-P43(FX)
Proci:AMD FX-6300 (toronyhűtés)
Ram: 2x4gb kingston hyperx 1866mhz cl10-es
Merevlemez: Samsung SSD 840 EVO 120GB
Arra lennék kíváncsi:
-a tápom elég lenne e az új videókártyához,és a fent említett további hardverekhez?
-a procim elég lenne e az új videókártyához (kihajtaná e)?
-mennyivel jobb a tervezett új videókártya attól, amit jelenleg használok?
A táp fontos típusa kellene..
A procid is sokat eszik és az új vga-d is amd chipset, az is viszonylag sokat eszik az nvidiához képest.
Abprocid bírni fogja, de mivel szeretnél játszani?
30 ezer forintos kártyától Dying Light-ot játszható teljesítménnyel ne reméld.
R7 260x min, de én r9 270 körül gondolkoznék már.
Ha mégis ebben a kategóriában maradsz:
2gb VRAM hasznos ma már, ez xes verzió, tehát gyárilag kissé húzott(biztonságos, nem kell az x-től félni)
Tehát látványos különbség van a 2 között, s csak 2ezerrel drágább :)
Vagy ezt vedd, vagy akkor már Sapphire r9 270(46ezer)
Esetleg ha lenne még 1kis pénz, Sapphire r9 280(58ezer)
Ezek jó teljesítmény/ár aránnyal bírnak.
Esetleg r9 280hoz már kell procit húzni, de fx-nél toronyhűtéssel ez nem akadály.
Köszönöm a válaszokat,sokat segítettetek.
Én örülnék a legjobban, ha az ár nem lenne akadály,de sajnos csak az r7 260x-re lesz pénzem, viszont akkor az általad linkelt 2gb sapphiret fogom megvenni!
-eleve ezt nézegettem,mert öcsém egy sapphire hd 6670-est hajt évek óta elégedetten, így ebben a márkában van már bizalmunk,az asus a dual hűtés miatt csábított csak picit jobban. viszont 1gb vs 2gb meggyőzőbb érv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!