Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus 8800GT videókártyán mi...

Asus 8800GT videókártyán mi lehet ez az alkatrész?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen videókártyám de a kérdéses alkatrész összevan rajta olvadva, szeretném tudni hogy mi lehet az. Itt mellékeltem egy képet amin bejelöltem az alkatrészt. Köszönöm a segitségeket! Kép: [link]
2015. febr. 22. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
az is egy kondi.
2015. febr. 22. 10:05
 2/7 pinkpancser ***** válasza:
Kondi??? Picit meglepne ha a polimer kondik mellé betennének egy kondit nyitott tetővel... Az ott egy tekercs lesz :) De a legbiztosabb ha a kérdező megnézi mi van melléírva, abból tutira kiderül.
2015. febr. 22. 10:11
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
xD csak rá vágtam amúgy fogalmam sem volt nem úgy néz ki mint egy kondi már csak a kis luk a tetején :D
2015. febr. 22. 10:17
 4/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Az elolvadt neked? Kohóba használtad gépet?
2015. febr. 22. 10:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Igy került hozzám a kártya és kiszeretném cserélni ezt az alkatrészt, mert ez miatt valószinű nem kap áramot a gpu mert nem melegszik és nem ad képet a kártya.
2015. febr. 22. 11:35
 6/7 A kérdező kommentje:
mq2013 ez szerepel a panelon. A hibás alkatrészen nincs irás.. nem azért mert szétégett, csak a teteje deformált.
2015. febr. 22. 11:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Nos megvan micsoda a hibás alkatrész. egy sima csipoggó hangszoró. [link]

Köszönöm mindenkinek.

2015. febr. 22. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!