Az igaz, először én is FX-et akartam de aztán rájöttem hogy az Intel-re érdemesebb építeni ezért Intelt fogok venni 1150 foglalatot.
2015. febr. 22. 13:05
22/27 lali.89 válasza:
Ez egy örök vitta lesz az Intel vs AMD, ez egész egyszerü, az Intel-esek megtehetik hogy megvegyék az AMD-sek nem. Úgy gondolom hogy ha mindenkinek lenne rá pénze I5 I7 mellett döntene. De miért venne ma egy 2 magos intel processzort játékra? Ha nincs annyi pénze az AMD nyert, mert egy I7 árából a konfig fele meg van. Én darabokban veszem a gépemet mert csak úgy tudom megvenni FM+-ra építettem és már most 110.000ft nál járok VGA és tápegység még hátra van ami minimum + 60.000ft. Arról ne vitázatok hogy ha majd egyszer elakarja adni melyikért fog többet kapni,és meddig lesz jó. Mert az Intel kidob majd egy uj foglalatot uj proceszort, és a 1150+ I5-I7 szart se fog érni mint most a 775.
2015. febr. 22. 13:05
23/27 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled, legalább van egy valaki, aki velem együtt tud gondolkodni! :)
2015. febr. 22. 13:07
24/27 anonim válasza:
nekem fx 6300am van, semmi értelme húzni, ezért hűtő sem kell
a másik, hogy tuninghoz komolyabb alaplap kellene de így jó a legolcsóbbak körül is szétnézni, amelyik olcsó lap jó értékeléseket kap azokat tényleg érdemes megvenni, vannak olcsón is tényleg jók fx-hez is.
2015. febr. 22. 13:10
25/27 anonim válasza:
jah és még annyit hogy sokkal jobban járs hosszútávon egy 6300al, de a 4300hoz is jók az olcsó alaplapok
nekem pl. egy asrock 980 DE3/U3S3 AM3+-os alaplapom van
azt hiszem 14 ezerbe került, a felhasználói oldalon több 100 pozitív értékelést kapott a vásárlóktól, nekem is szépen elvan... akkor szerintem annyira xar nem lehet
2015. febr. 22. 13:13
26/27 A kérdező kommentje:
Köszi, és nem biztos hogy "nagyon fogok tuningolni" az alaplapra! Amúgy meg úgyis kb. 4-5 hónap múlva legkésőbb, hogy megveszem!
2015. febr. 22. 13:15
27/27 anonim válasza:
Az biztos, hogy sokszor fel kell kukkantani a hardverapróra, ha az ember olcsón akar jót venni.
A fiam FX-6100-as procija 15 ezer volt. Én sem ilyet akartam, hanem 6300-ast, de ennyi pénzért bőven jó vétel volt.
És ahogy már írták, a processzorok nem mennek tönkre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!