AMD FX-4300 Konfig?
Szeretnék idén egy FX-4300-as konfigod építeni, de nem tudom hogy milyen alaplapot vegyek hozzá?
A gépháznak egy Cooler Master Elite Knight 350-est terveztem és egyenlőre 4GB RAM-ot!
Az alaplap kb. 16000-20000 Ft-ig lenne pénzem!
Először is nem te vagy a kérdező. Ne akard jobban tudni, hogy mit akar. Nem az volt a kérdése, érdemes-e a kérdésben szereplő processzor köré gépet építeni, hanem hogy milyen alaplap lenne alkalmas hozzá.
Majd ha azt kérdezi, hogy érdemes-e akkor arra válaszolok.
Szereptévesztésben vagy. A feltett kérdés korrekt és pontos megválaszolásában kell gondolkodni.
Nem a gondolatolvasás a feladat.
Bocsi mindenki, hogy most válaszolok!
A gépre kb. 86 ezrem lenne, amiben nincs HDD és VGA!
VGA-nak majd meg haveromtól megveszem a GTX 650 Ti kártyáját!
Jah, és 6. válaszoló!
Köszi a tippet, én is gondolkodtam már az fx6100-on, csak kicsit türelmetlen vagyok már hozzá sajna! :(
Amúgy meg én is gondolkoztam és tudom hogy intel-re időbb álló lenne építeni, de mivel nekem arra nincs pénzem és használtan nem nagyon merném meg kockáztatni!
FM2-be meg azért nem akarok építeni, mivel igaz hogy újabb az is, de abba úgyse fognak már erősebb proci-k jönni, és tudom hogy már AM3+-ba se!
Én szerintem mégis jobb mint ha egyszer mondjuk egy FX 8150 megy bele, mint hogy maradjon az FM2-be egy AMD Athlon 750k!
De ez az én véleményem, és amúgy köszönöm a válaszokat!
"nincs pénzem intelre".
Azt tudtad,hogy egy i5 + b85 lap ~ 3.000 ft-tal drágább mint 1 fx 6300 + norm lap + norm hűtő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!