Egy AMD FX 6300 melyik Inteles processzorral van egy szinten?
Figyelt kérdés
Megéri egy i5-ös cpu ellenében venni?2015. febr. 22. 01:26
11/12 anonim válasza:
azt mondanám hogy i3 4130 a párja de talán hogy éppen csak , mivel havernak fx 6300 a van erősebb vga-ja azonos képfelbontáson nekem több fps em volt cs go-ban videó renderelésnél majdnem ugyan annyi volt az eredmény talán picit hamarabb végzet az fx 30 secel . amd fx et ha én vennék pl akkor csak is használtan ultra gagyi olcsón és munkára kizárólag játékra nem.
12/12 anonim válasza:
# 9/11 Azért 5 Ghz-en egy FX 6300 még 1 szálon is lenyom egy i5 4440-et, arról nem is beszélve, hogy nem 4, hanem 6 szálon dolgozik. Más kérdés, hogy 5 Ghz-re józan emberek nem szokták felemelni az órajelét, mert már túl veszélyes és túl sokat is enne. 4,5 Ghz még okés, ekkor kb 12%-os hátrányban van 1 szálon egy i5 4440-nel szemben.
Kérdező: A kérdésedre nehéz válaszolni, ugyanis egy i5 4440 szintjét is elérheti jó lappal és hűtővel, azonban akkor már nagyon sokat eszik és a lap+hűtő ára miatt majdnem ugyanannyiba kerülnek. Én amondó vagyok, hogy ha telik rá akkor mindenképp i5-öt vegyél, h97-es (esetleg b85-ös) lappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!