Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Linkelnétek nekem egy jó...

Linkelnétek nekem egy jó 7.1-es hangkártyát és hozzá egy hangfalat? 35 ezer forintom van rá

Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 22:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ekkora keretből nem tudsz olyan hangfalat is venni, még sztereót sem, ami rendesen kihasználna egy ilyen hangkártyát.

Amúgy, játékra egy minőségi 5.1-es hangfal (nem százezrekről beszélek) és egy jó hangkártya már egész egyedi élményt tud kölcsönözni.

Zenére meg szerintem önmagában nem éri meg külön hangkártyára is beruházni, ekkora keretből inkább egy jó hangfalat szerezz be, már említették előttem, hogy sztereót vagy 2.1-est.

2015. febr. 22. 01:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Főleg ha még veszteségel tömörített audiót hallgat (pl: mp3, ogg). Jobban jár sztem is ha az összegből csak hangfalakat vesz. Az alaplapi hangkarikból is vannak jobbak, de egy mezei is kielégítő egy átlagos hallású embernek, főkeg mp3-ra. Általában az 5.1 támogatás is alap, ami sztem is elég házimozihoz és játékhoz. Zenére felesleges.
2015. febr. 22. 03:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy Steinberg UR22 vagy Focusrite Scarlett 2i2 külső interfész önmagában kerül 35-40 ezer forintba, egy hozzá dukáló hangfalpár meg alsó hangon 80.000. Az ASUS meg Creative cuccok pedig nem sokkal jobbak, mint a mai integrált kártyák, azok inkább játékra valóak, mert az alapbeállításokkal szana-széjjel színezik a forrást, amit kapsz eredményül annak nem sok köze lesz az eredeti mastereléshez (mondjuk .mp3-nál ez kevésbé zavaró).
2015. febr. 22. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!