Lehetséges megjavítani egy hangfalszettet, ha már csak egyetlen hangfalat tud érzékelni (tehát csak abból szól normálisan a hang) vagy érdemes inkább újat venni?
Figyelt kérdés
Márka: Genius SW-1000 (5.1-es hangfalszett, 5 kis hangszóróval és egy mélynyomóval, ahová ezek csatlakoznak). 6 éves.2015. febr. 10. 13:51
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy csak érintkezési hiba, azt meg egy elektronikához értő ember pár pillanat alatt orvosolhatja.
2/7 anonim válasza:
Persze szerintem csak az RCA csatikat kellene kicserélni rajta. általában elég könnyen megtörnek. nem is értem hogy miért nem a csíptetős megoldást alkalmazzák minden hangcuccon.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Elvittem egy szerelőhöz, remélem pár ezerből sikerül megjavítani.
2015. febr. 16. 16:30
4/7 anonim válasza:
Második hozzá szólónak: Ha egy cég rca csatikat és kábeleket is rak rá ez egy jó módja annak, hogy eladják pusztán ezért. De pl nekem is geniusom van, a hangszórók normál kábelen mennek az erősítőig onnan viszont csak rca kimenetem van semmi digitális.... gusztustalan, hogy egy közepes árfekvésű terméknél megengednek ilyet, hogy nincs digitális kimenet.
5/7 anonim válasza:
Digitális kimenet?
Ezt hogy érted?
6/7 anonim válasza:
Helyesbítek bemenet. Digitális optikai bemenet... :)
7/7 anonim válasza:
Így már más. Hogy válaszoljak a kérdésedre. azért nincs digitális bemenet. mert minimum Dolby Digital dekóder kell hozzá. amikhez még hozzájönnek az egyéb extrák mint a DTS vagy Dolby Digital HD stb. nem véletlen tudnak ezek az árfekvésű hangcuccok csak analog bemeneten jelet fölvenni.
sajnos az kicsit magasabb árfekvés. De már használtan lehet venni elég jó erősítőket emin van Optikai és koax bemenet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!