Egy routeres WiFi csak adni tudja az internetet vagy venni is?
Van egy számítógépem WiFi routerrel, a WiFi is jól működik: látja a WiFi-t a telefon és a TV is.
Ideiglenesen a lakás másik végébe van 2 számítógép azokra akartam internetet tenni, természetesen vezetéknélkül. Erre vettem egy WiFi routert. Viszont ha kerestetem a vezetéknélküli hálózatot nem látja a WiFi-t (a telefon és a TV igen). Ha gyorsbeállításra megyek elakad ott, hogy WAN port..nyilván, mivel hogy én csak venni akarom a már meglévő másik WiFIről.
Egyáltalán már abba is kételkedem, hogy nem is másik WiFi-t kellett volna vennem, hanem valami mást?
Bocs, de nem értek a hálózatokhoz.
Ha nem lenne egyértelmű a kérdés: szóval: 1. WiFi: Digikábel be, WiFi ki eddig OK.
2. WiFi csak venni akarom az első WiFi jelét, de nem érzékel semmit.
Mit csináljak?
Ha sima PC k akkor usb wifi adaptert kell venni
Az antennás kivitelt válaszd
A routered alapból nem működik jelismétlőként, viszont az OpenWrt gyártott hozzá olyan firmware-t amitől alkalmas lett.
Viszont mivel egy firmware cserére szerintem nem vagy felkészülve, és még utána is lehetnek buktatók, az előző megoldás a legegyzerűbb, ha mindenképpen kerülni akarod a kábelezést. (Pedig az a leggyorsabb, legstabilabb, legbiztonságosabb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!