Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy routeres WiFi csak adni...

Egy routeres WiFi csak adni tudja az internetet vagy venni is?

Figyelt kérdés

Van egy számítógépem WiFi routerrel, a WiFi is jól működik: látja a WiFi-t a telefon és a TV is.

Ideiglenesen a lakás másik végébe van 2 számítógép azokra akartam internetet tenni, természetesen vezetéknélkül. Erre vettem egy WiFi routert. Viszont ha kerestetem a vezetéknélküli hálózatot nem látja a WiFi-t (a telefon és a TV igen). Ha gyorsbeállításra megyek elakad ott, hogy WAN port..nyilván, mivel hogy én csak venni akarom a már meglévő másik WiFIről.

Egyáltalán már abba is kételkedem, hogy nem is másik WiFi-t kellett volna vennem, hanem valami mást?

Bocs, de nem értek a hálózatokhoz.

Ha nem lenne egyértelmű a kérdés: szóval: 1. WiFi: Digikábel be, WiFi ki eddig OK.

2. WiFi csak venni akarom az első WiFi jelét, de nem érzékel semmit.

Mit csináljak?

2015. febr. 21. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
ez router függő, van amelyik képes rá.
2015. febr. 21. 18:10
 2/4 A kérdező kommentje:
6500Ft-os Tp Link 841N és 841 ND-ről van szó
2015. febr. 21. 18:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha sima PC k akkor usb wifi adaptert kell venni

Az antennás kivitelt válaszd

2015. febr. 21. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:

A routered alapból nem működik jelismétlőként, viszont az OpenWrt gyártott hozzá olyan firmware-t amitől alkalmas lett.

[link]

Viszont mivel egy firmware cserére szerintem nem vagy felkészülve, és még utána is lehetnek buktatók, az előző megoldás a legegyzerűbb, ha mindenképpen kerülni akarod a kábelezést. (Pedig az a leggyorsabb, legstabilabb, legbiztonságosabb.)

2015. febr. 21. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!