A vezeték nélküli egerem bezavarja az internetet! Mit csináljak?
A csatornaváltást mindenképpen próbáld meg, de ha nem nyert, akkor sajnos az egyik eszközödről le kell mondanod.
G.
Ami valljuk be, nem az internet lesz. :D
Amúgy se bírom ezeket a béna vezetéknélküli eszközöket, mindig töltögetni kell, meg mikor már merül, nem érzékeli rendesen a gombnyomásokat és az egér pozícióját... Egy kalap szar az egész, inkább kínlódom a kábellel, bár az is hagy maga után kívánni valót... :D
"Amúgy se bírom ezeket a béna vezetéknélküli eszközöket, mindig töltögetni kell, meg mikor már merül, nem érzékeli rendesen a gombnyomásokat és az egér pozícióját... Egy kalap szar az egész, inkább kínlódom a kábellel, bár az is hagy maga után kívánni valót... :D"
Logitech MK520 -as vezeték nélküli billentyűzet/egér szettem van (3 éves). Az egérbe 1 db a billentyűzetbe 2 db AA méretű elem jár. Gyárilag Duracell -t mellékeltek hozzá. Az egérbe fél évig bírja egy elem, a billentyűzetbe meg még nem cseréltem mióta megvan a cucc. Soha nem kapcsolom ki őket, pedig van rajtuk kis kapcsoló. Ha megtenném, talán az egér nem csak fél évig húzná. Ja és nem csak gépelésre használom, elég gyakran játszogatok is. A Wi-Fi routerem meg ott van a vevőkészüléke mellett nem messze és még sincs semmi baja.
Ennyit arról hogy, hogy szar. Nem kéne általánosítani.
Ha 4-5 ezer forintos teszkó gazdaságos cuccod van, az lehet lehet szar.
Ahogy P.O.C. írta, vannak jó wireless eszközök is, amiket nem a wifi frekvenciájára hangol egy kínai barom.
G.
Megoldottam a problémát illetve magától oldódott meg.
Nem Wifi frekvenciára hangolták hanem 2.4Ghz-en működik (ami nagyon nem a wifi frekvencia)és ha egy egér ennyivel kommunikál abban biztos lehetsz, hogy az nem egy tesco-s fos.
és már mindent 1 "kínai barom" hangol/programoz. :D
"Nem Wifi frekvenciára hangolták hanem 2.4Ghz-en működik (ami nagyon nem a wifi frekvencia)"
Ezt meg melyik meséskönyvedbe olvastad? :D
Húú, azzal a 2,4 GHz-cel de beletaláltál a B/G/N wifi frekvenciájába! :D
Inkább vidd vissza az egeret és cseréltesd másikra.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!