Szeretnék egy winchestert rendszermegjatónak, meg pakolnék rá fálokat is bőven 1TB-os legyen és halk, gyors, minőségi, megbízható, és főként WD-ben gondolkozom, vagy ha van jobb jelezzétek (? )
van jobb :)
-rendszernek egy ssd amire nem pakolnék bőven fájlokat, inkább vigyáznék rá hogy ne legyen teleírva...
-Nem rendszernek egy 1-2-3Tb-os merevlemez egy halk, gyors, megbízható minőségi WD
"X64 Megabyte-os" géped van? Az milyen?
-csak nem 64 bites?
a bit nem bájt :)
főleg nem megabyte :)
gondolom a procid 64 bites nem az egész géped... :)
Merevlemez , ssd igazodik bármilyen géphez akár 32 akár 64 bites...nem kikötés neki.
xD bocsi, nekem is most esett le, hogy hülyeséget írtam.
am konkrét típust nem tudnátok ajánlani?
szeretnék mindent kihozni 1 db-ból vagy ha nem úgy adódik akkor az a 2db legyen olcsó, de jó.
gondoltam majd amazonról vagy egyéb helyekről megrendelem a winyót. szóval tudnátok ajánlani egy rendszer és egyet tárolásra, vagy pár száz gigányi nagyon fontos fájlom amiket semmiképpen nem szeretném, hogy elvesszen egy esetleges rossz vinyó miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!