Miért van az hogy amikor bekapcsolom a gépet állandóan összeomlik az nvidia képillesztő?
Figyelt kérdés
ilyenkor kezelhetetlen lesz a gép és csak resetelés után indul el hiba nélkül. a hiba nem jön elő újra addig amíg bekapcsolva tartom a gépet.2015. febr. 21. 11:16
1/9 Közveszélyes Kontár válasza:
Tàp, vga, alaplap, mindegyik pontos típusa?
Érdemes lehet kiveni vgat és viszateni, tápkábelt, monitor kábelt is
Nem e koszos vagy latszik valami furcsasag
2/9 Közveszélyes Kontár válasza:
vga tápkábel pcie 6/8pin
Már ha van(ak) a vga n ilyen(ek)
3/9 A kérdező kommentje:
a gépem: i5 4690, gtx 660, h97, 8gb, chieftec ctg 600. a videókártyát nemrég elküldtem letesztelni garanciális szervizbe mert azt hittem azzal van gond de teszt ok eredménnyel jött vissza. amíg a tesztre vártam nem jött elő ez a hiba a videókártya nélkül de amióta visszaraktam megint ugyanaz van.
2015. febr. 21. 11:28
4/9 anonim válasza:
Telepítsd újra a rendszer,majd tedd fel a chipset,vga,lan,audio drivert és semmi mást.
Majd írd meg hogy akkor is jelentkezik-e a gond.
5/9 anonim válasza:
Ja és BIOS reset,valamint a kártyát is alapra állítsd (semmi oc,fesz állítás).
Ha úgy is csinálja majd,akkor próbálj másik driver-t.
6/9 A kérdező kommentje:
A ma nem fogom tudni újratelepíteni de ha pár nap mulva még figyeled ezt a kérdést akkor megírom hogy segített-e. amugy ez a hiba már azóta boldogít hogy megvettem a gépet. ez kb 5 hónapja volt. a vga driverekből próbáltam már párat, teljesen mind1 hogy melyik van fent. chipset, lan és audio drivert nem kellett telepítenem soha.
2015. febr. 21. 11:50
7/9 A kérdező kommentje:
ha valaki tapasztalt már ilyet az megírhatná hogyan sikerült megoldania gondot
2015. febr. 21. 14:30
8/9 Közveszélyes Kontár válasza:
Pontos lap típus nem ártot voln (táp+lap gari/szerviz nézetés)
Táp csati hiba vagy más táp hiba vagy alaplap foglalat vagy más alaplap hiba gyanus, van akinek hibas usb portja stb barmi lehet ami fesz ingadozast okoz
9/9 A kérdező kommentje:
Gigabyte H97M-D3H az alaplap. az előfordulhat esetleg hogy a táp hálózati kábele nem megfelelő?? OEM tápot rakattam a gépbe és itthon találtam hozzá hálózati csatlakozót egy régebbi gépröl.
2015. febr. 21. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!