Laptopok esetén érdemes olyat venni, amiben AMD proci van? Azt olvastam, hogy laptopokban az AMD-k gyorsan túlmelegednek, ez igaz? Egy Hp-t szemeltem ki egyébként
Figyelt kérdés
2015. febr. 20. 19:12
1/5 anonim válasza:
A túlmelegedés egyátalán nem attól függ, hogy Intel vagy AMD, hanem a laptop hűtőrendszerének megtervezésétől és a felhasználás módjától. Vannak típusok amiknek a hűtőrendszerét nem sikerül az adott gyártónak eltalálnia igazán ezért jobban melegszik mint más típusok, de ennek nincs köze a processzor gyártójához, csak az adott cpu TDP-jéhez, és a hűtés kialakításához.
2/5 A kérdező kommentje:
értem, köszi a választ :)
2015. febr. 20. 19:30
3/5 anonim válasza:
Ket dolog van amire odafigyelek laptopnal: ne legyen Hp(termeszetesen business osztaly kivetel) es ne legyen benne Amd proci:) Elso dolog nem sajat tapasztalatbol, de nagyon sok ismerosom szivott Hp lapossal es neten utanaolvasva is igen sok negativ kritikat kapnak az olcsobb szeriak. Az Amd proci pedig egyszeruen csak azert, mert teljesitmenyben meg mindig elegge alulmaradnak az Intelekhez kepest(persze ez lehet, hogy netezesnel, filmnezesnel nem feltuno, prociigenyesebb feladatoknal mar inkabb). Amugy elsovel teljes mertekben egyetertek, nem igazan fugg a procigyartotol a melegedes.
4/5 A kérdező kommentje:
Netezésre és filmnézésre kell. Játék kizárva
2015. febr. 20. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!