Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sípol az alaplapom, de miért...

Sípol az alaplapom, de miért lehet?

Figyelt kérdés

Helló!

Régóta sípol az alaplapom, bár eddig azt hittem a tápom az, ezért egy tök új cooler masterre le is lettve cserélve a napokban. Akkor sípol, ha mondjuk livestreamot indítok(csak úgy poénból szoktunka a haverokkal), vagy ha valami nagy teljesítményű játékkal játszok, mert ha letálcázom vagy kikapcsolom a játékot, akkor abbahagyja. Elég irritáló ez a síipoló hang, mi lehet a baja?

Konfig:

Intel i3 2.80 Ghz

GIGABYTE nVidia GeForce GTX 750 2GB

4GB ram

COOLER MASTER 600W Elite Power

Ha kell valami még nyugodttan lehet írni, válaszokat előre köszönöm.

2015. febr. 20. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért sípol mert valami nem tetszik neki. Pontosan hogyan sípol? Egybefüggő folyamatos, vagy szünetekkel, hosszú-rövid sípolással?
2015. febr. 20. 14:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Amikor nagy a terhelés akkor folyamatosan, de alaphelyzetbe egyáltalán nem.
2015. febr. 20. 14:52
 3/8 anonim ***** válasza:
NEm melegszik valami túl?
2015. febr. 20. 15:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, most el kezdtem olvasgatni a hibáról, és eszembe jutott hogy a provesszor régen voolt kitakarítva, úgyhogy kitatakarítom.
2015. febr. 20. 15:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Basszus. Kitakarítottam, kivettem a processzort és találtam egy porcicát is, és mikor bekapcsoltam, sípolt és leállt,most be se kapcsol. Tabletről irok.
2015. febr. 20. 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:
az alaplap típusát és azt hogy hogyan sípol fontos lenne tudni (pl 2 rövid 1 hosszú stb).. reménykedj hogy nem rosszul tetted vissza procit mert az drága lesz
2015. febr. 20. 18:18
 7/8 Gábor_79 ***** válasza:
Nem ciripelésre gondoltál eredetileg? Mert az önmagában nem lett volna káros, csak zavaró. A processzort meg próbáld meg újra berakni.
2015. febr. 20. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát ha nem beep hang az ami sípol, akkor hamarosan füst jeleket is fog adni a gép ha továb nyúzod! :-)
2015. febr. 22. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!