Battlefield 4 Mantle probléma?
Figyelt kérdés
Feltelepitettem a legújabb Catalyst Drivert, de BF4-ben mégsem tudom átállitani Mantle-re. Ez miért van?2015. febr. 19. 16:10
2/8 A kérdező kommentje:
R9 270X
Videókban láttam, hogy csak felteszik a drivert és a BF4-ben a Video beállitásoknál van olyan, hogy Graphics API és a DirectX-et át lehet tenni Mantle-ra, de nálam ez az opció egyáltalán nincs is
2015. febr. 19. 16:33
3/8 anonim válasza:
Ha jól emlékszem BF4be a mantle támogatás (ami parasztvakítás egyébként) egy későbbi patchel érkezett, ha tört a játék akkor lehet azért.
4/8 A kérdező kommentje:
igen tört
2015. febr. 19. 17:05
5/8 anonim válasza:
Akkor megvan az oka. Egyébként friss driver is kelleni fog hozzá majd.
6/8 A kérdező kommentje:
és ezt a patchet tört játékra nemtudom leszedni?
2015. febr. 19. 17:20
7/8 Komplikato válasza:
Ha a release készítője adott ki hozzá ilyen csomagot, akkor de.
8/8 anonim válasza:
Tölts le egy másik verziót, vagy patcheld a mostanit, és lesz mantle. Nekem bejött, nem parasztvakítás, nyertem vele jó pár fps-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!