Ezen a gépen miért nem fut úgy a Battlefield 4 ahogy kéne?
Figyelt kérdés
Hali!
Fx8350 @4.2Ghz
Asus Sabertooth 990Fx R2.0
8Gb Ddr3 1333Mhz Kingston Ram
Sapphire R9 290 tri-x oc -- 1000mhz mag, 1300mhz memória
Coolermaster RS-600-ACAB-D3 600W
Coolermaster N500 házikó
Persze, fut ultrán, de szerintem nem úgy ahhogy kellene. Ha a map egy megadott pontján vagyok/közepén, illetve ha olyan irányba nézek van hogy leugrik 40fps környékére. És csak azért zavar ennyire (megelégszem a high-al is) mert egy 90.000Ft-os kártyának többet kéne mutatnia.
Ti mit gondoltok? Mi a Véleményetek, tudtok segíteni? Előre is köszi szépen!
2014. nov. 28. 22:40
1/3 anonim válasza:
Mert szar a BF4. Maradjunk ennyiben :)
2/3 anonim válasza:
Frissítsd a directX-et, visual c++(bf mappájából) stb,nekem fx 8320+ HD 7950-el ultrán simán megy átlag 80-90 fpa-el...van hogy felmegy 100-110-re.
3/3 anonim válasza:
directx-et? Hát nem mantlet kéne használni abban a szarban egy r9 el tesókám? Az oké, hogy nektek 7xxx-eseknek nem mükszik jól, de nekik igen ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!